Προσλήψεις στο Δήμο Καμένων Βούρλων - Μέχρι πότε οι αιτήσεις

Προσλήψεις στο Δήμο Καμένων Βούρλων - Μέχρι πότε οι αιτήσεις

 Ο Δήμος Καμένων Βούρλων ενισχύεται με 13 άτομα - Ποιους αφορά, μέχρι πότε είναι οι αιτήσεις 

Οι προσλήψεις θα γίνει µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου συνολικού αριθµού δέκα τριών ατόµων κατηγορίας ΥΕ Συν. Απορ/ρων) για την αντιµετώπιση κατεπειγουσών στην υπηρεσία καθαριότητας.

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους µε τα επισυναπτόµενα δικαιολογητικά, µε ηλεκτρονικό τρόπο στο email:protokolo@mwlos.gr ή κατ΄ εξαίρεση αυτοπροσώπως µόνο στην έδρα του ∆ήµου Καµένων Βούρλων, στο Γραφείο Πρωτοκόλλου στα Καµένα Βούρλα (∆/νση: Αγ. Παντελεήµονα 8 -Τ.Κ.350008 Καµένα Βούρλα),αφού προηγουµένως επικοινωνήσουν στο τηλ.:2235-3-50000 για να κλείσουν ραντεβού.

Οι ενδιαφερόµενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά µέσα σε προθεσµία έξι ηµερολογιακών ηµερών από την εποµένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων της έδρας του ∆ήµου και συγκεκριµένα από 6/4 έως 11/4.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/bfXeEdq
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη