ΠΑΣ Λαμία: Ενημέρωση για τους φιλάθλους για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Η ΠΑΕ Λαμία ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι για την αναμέτρηση με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, στο πλαίσιο του επαναληπτικού αγώνα των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας 2021-2022, την Τετάρτη 27 Απριλίου στις 18:00 στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος” δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν οι:

  • Κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν ακόμη ένα εισιτήριο ΔΩΡΕΑΝ, είτε μέσω viva.gr πατώντας ΕΔΩ, είτε από από τα Γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) την Τρίτη 26/4 και ώρες 9:00 το πρωί με 9:00 το βράδυ και την Τετάρτη 27/4 από τις 9:00 το πρωί μέχρι τη 1:00 το μεσημέρι.
  • Όσοι φίλαθλοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση με τον Ιωνικό μπορούν να προσέλθουν στα Γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) την Τρίτη 26/4 και ώρες 9:00 το πρωί με 9:00 το βράδυ και την Τετάρτη 27/4 από τις 9:00 το πρωί μέχρι τη 1:00 το μεσημέρι και να παραλάβουν ΔΩΡΕΑΝ εισιτήριο για την αναμέτρηση.
  • Γυναίκες και παιδιά-μαθητές ΔΩΡΕΑΝ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τους ενήλικες είναι το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ.

—————————————————————————————————————————

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός κατά τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας ο οποίος θα είναι αυστηρός.

* Για την είσοδο στους άνω των 18 ετών στο γήπεδο απαραίτητη είναι η προσκόμιση δημόσιου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ.

* Για τους 13-17 ετών είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης είτε αρνητικό PCR τεστ 72 ωρών είτε αρνητικό rapid τεστ 48 ωρών.

* Για τους κάτω των 12 ετών αρνητικό self τεστ την ημέρα του αγώνα.

Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη