Συγκλονίζει ο γιατρός της μικρής Τζωρτζίνας: Δώσαμε πραγματική μάχη, δυστυχώς η αγκαλιά μας δεν ήταν τόσο μεγάλη

Συγκλονίζει ο γιατρός της μικρής Τζωρτζίνας: Δώσαμε πραγματική μάχη, δυστυχώς η αγκαλιά μας δεν ήταν τόσο μεγάλη

Ο Ανδρέας Ηλιάδης πήρε τη σκυτάλη των καταθέσεων των μαρτύρων για την υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Τη θλίψη του για τον θάνατο των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα εξέφρασε ο επικεφαλής της εντατικής Παίδων στο Ρίο Ανδρέας Ηλιάδης με τον οποίο συνεχίζονται σήμερα οι καταθέσεις στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας από την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο εντατικολόγος, Ανδρέας Ηλιάδης, που στάθηκε δίπλα στον αγώνα της μικρής Τζωρτζίνας, πέρασε την πόρτα του ανακριτικού γραφείου στις 11 το πρωί.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο κ. Ηλιάδης εξέφρασε την οδύνη και τη θλίψη του για τον θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα ενώ σχολίασε και τη μάχη που έδωσε ο ίδιος και οι συνεργάτες του στην ΜΕΘ του νοσοκομείου για να την κρατήσουν στη ζωή.

«Εκφράζω τη θλίψη μου για τα παιδιά, ειδικά για την Τζωρτζίνα, με τη διάσωση στο νοσοκομείο, μετά παλέψαμε και προσπαθήσαμε να την θωρακίσουμε με τον απινιδωτή και τον βηματοδότη, είμαι στη διάθεσή της ανακρίτριας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ηλιάδης.

«Η Τζωρτζίνα ήταν ένα παιδί που πολεμήσαμε μαζί. Να σας θυμίσω ότι μετά τη δραματική διάσωση που έλαβε χώρα στο παιδιατρικό νοσοκομείο της Πάτρας κληθήκαμε με τη δική μου ομάδα να φέρουμε εις πέρας ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο.

Αγωνιστήκαμε και δώσαμε πραγματικά μάχη για να καταφέρουμε ο, τι θα μπορούσαμε να περισώσουμε από τη μικρή Τζωρτζίνα. Νομίζω τα καταφέραμε, τη θωρακίσαμε, εξασφαλίσαμε τον περίφημο απινιδωτή και βηματοδότη. Θέλαμε να πιστεύουμε ότι με αυτό θα πορευόμαστε. Δυστυχώς η αγκαλιά μας δεν ήταν τόσο μεγάλη», τόνισε ο κ. Ηλιάδης.

Τέλος, δήλωσε πως είναι στη διάθεση της ανακρίτριας ώστε να πει μόνο την αλήθεια σχετικά με όσα έγιναν κατά τη νοσηλεία της 9χρονης.

Ο κ. Ηλιάδης θεωρείται κρίσιμος μάρτυρας καθώς είναι ο γιατρός που είχε σώσει τη ζωή της Τζωρτζίνας όταν εκείνη είχε εισαχθεί στην εντατική Παίδων του νοσοκομείου Ρίου.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/RhKPNlm
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη