Νέα αποκάλυψη για Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη: Το εξωφρενικό ποσό που ζητούσαν ως αποζημίωση για τη Μαλένα

Νέα αποκάλυψη για Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη: Το εξωφρενικό ποσό που ζητούσαν ως αποζημίωση για τη Μαλένα

Το πρώτο παιδί της οικογένειας Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη πέθανε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» στις 13 Απριλίου 2019, με τη νεκροψία-νεκροτομή από την ιατροδικαστή Χριστίνα Τσάκωνα να «δείχνει» ως αιτία θανάτου την ηπατική ανεπάρκεια.

Ωστόσο, οι γιατροί υποστήριξαν, από την πρώτη στιγμή, ότι η ηπατική ανεπάρκεια δεν μπορεί να επιφέρει τον θάνατο, ενώ οι γονείς της Μαλένας κατέθεσαν μήνυση αμφισβητώντας την έκθεση της ιατροδικαστή.

Τότε, η 33χρονη σήμερα κατηγορούμενη για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας, ζητούσε και την ποινική δίωξη των υπευθύνων για τον αιφνίδιο θάνατο του πρώτου εκείνου παιδιού.

Πληροφορίες της εφημερίδας «Ontime» αναφέρουν, μάλιστα, ότι το ζευγάρι μετά τη μήνυση ετοιμαζόταν να καταθέσει και αγωγή και να διεκδικήσει αποζημίωση τόσο από το νοσοκομείο όσο και από τους γιατρούς για «ιατρικό λάθος».

Έτσι, η Ρούλα Πισπιρίγκου ήρθε σε επαφή με δικηγορικό γραφείο της Αθήνας. Φέρεται να είχε συστηθεί με το επίθετο του συζύγου της και αφού ανέφερε το περιστατικό θανάτου της Μαλένας και ότι έχουν υποβάλει μήνυση, ζήτησε να κατατεθεί και αγωγή, με την οποία θα διεκδικούσε αποζημίωση.

Η Ontime σημειώνει στο δημοσίευμά της ότι το ποσό που σκέφτονταν να διεκδικήσουν ως οικογένεια ήταν 1.500.000 ευρώ. Μόλις όμως ο δικηγόρος μελέτησε τον φάκελο, αρνήθηκε να αναλάβει την υπόθεση, λέγοντας ότι και να κατατεθεί η αγωγή, θα απορριφθεί.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/yZR06ej
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη