-->

Ο κύβος ερρίφθη, με το όνομα του ΠΑΣΟΚ θα κατέβει στις εθνικές εκλογές το ΚΙΝΑΛ

Ο κύβος ερρίφθη, με το όνομα του ΠΑΣΟΚ θα κατέβει στις εθνικές εκλογές το ΚΙΝΑΛ

 Με το ιστορικό όνομα  ΠΑΣΟΚ, θα κατέβει στις εκλογές το Κίνημα  Άλλάγης,  όταν αυτές προκύψουν.

Το ανακοίνωσε άλλωστε και ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας την Πρωταπριλία σε κομματική εκδήλωση στην Πάτρα, λέγοντας ότι το θέμα του ονόματος, θα τεθεί στις  εσωκομματικές εκλογές τις 8ης Μαΐου, συνέδρων και μελών δημοτικών και νομαρχιακών οργανώσεων που έχουν προγραμματιστεί. «Το όνομα της παράταξης που θα κατέβουμε στις βουλευτικές εκλογές θα το υπογράψουν με την ψήφο τους τα χιλιάδες μέλη μας που θα συμμετέχουν στην διαδικασία της 8ης Μαΐου» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης στην ομιλία του στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Dnews, το επικρατέστερο όνομα καθώς αποτέλει και την εισήγηση πολλών στελεχών του ΚΙΝΑΛ, είναι το ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Παράταξη,. Πρόκειται για την ονομασία που χρησιμοποίησε στην ομιλία του, αμέσως μετά την εκλογή του σ τις 12 Δεκεμβρίου και ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

«Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Νικητές είναι το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη. Ευχαριστώ όσους με στήριξαν, την οικογένειά μου, τους χιλιάδες εθελοντές όλων των ηλικιών σε όλη την Ελλάδα που έγιναν η ψυχή της παράταξης», είχε πει.

Το σχεδόν σίγουρο έιναι ότι στην εσωκομαμτική διαδικασία θα επικυρωθεί η επαναφορά του ονόματος του ΠΑΣΟΚ μαζί με κάτι ακόμα, όπως π.χ  ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, αλλα και άλλες προτάσεις στελεχών, που θα τεθούν σε ψηφοφορία.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/wYKxhBd
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->