Κι άλλο φάρμακο φαίνεται ότι αναζήτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου - Νέο εύρημα στην ιστολογική της Τζωρτζίνας

Κι άλλο φάρμακο φαίνεται ότι αναζήτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου - Νέο εύρημα στην ιστολογική της Τζωρτζίνας

Νέες πληροφορίες έρχονται στην δημοσιότητα σχετικά με τις αναζητήσεις που φέρεται να έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο για ουσίες.

 

Μια ουσία που αναζήτησε στο διαδίκτυο η Ρούλα Πισπιρίγκου δύο ημέρες πριν εισαχθεί Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο, προκαλεί το ενδιαφέρον των Αρχών, όπως προέκυψε μετά την άρση του απορρήτου για τις ηλεκτρονικές συσκευές της 33χρονης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, εκτός από την κεταμίνη η προφυλακισθείσα για τη δολοφονία της κόρης της, φαίνεται ότι είχε αναζητήσει και την ουσία μιδοζαλάμη.

Το παιδί λάμβανε την ουσία αυτή σε τουλάχιστον δύο από τα νοσοκομεία στα οποία είχε νοσηλευτεί, το Ωνάσειο και το Αγλαΐα Κυριακού.

Το φάρμακο αυτό χορηγούνταν για την καταστολή των ανεξήγητων επεισοδίων με σπασμούς.

Η 33χρονη φαίνεται ότι αναζήτησε τη μιδοζαλάμη στις 17 Ιανουαρίου, όπως προκύπτει από την άρση του απορρήτου της.

Κατά την ίδια πηγή, γνώριζε όλα τα φάρμακα που χορηγούνταν στο παιδί, ακόμα και τα μελλοντικά. Μάλιστα, σύμφωνα με τις καταθέσεις υγειονομικών, έφερε και αντιρρήσεις όταν χορηγούνταν κάποιο νέο φάρμακο.

«Ανέβασα την Τζωρτζίνα στον θάλαμο και ενημέρωσα τη μαμά για την αλλαγή του φαρμάκου που συστήνουν οι καρδιολόγοι. Αυτή εξέφρασε αντιρρήσεις και μου είπε ότι ο κ.Ηλιάδης στη ΜΕΘ Πατρών είναι αυτός που ρυθμίζει τα καρδιολογικά της Τζωρτζίνας» κατέθεσε μία παιδίατρος από το Αγλαΐα Κυριακού.

Νέο εύρημα στην ιστολογική

Εκτός από το πνευμονικό οίδημα, η ιστολογική εξέταση της Τζωρτζίνας έδειξε και βλάβη στο ήπαρ, γεγονός που φαίνεται να ενισχύει την κατηγορία για τη χορήγηση του δηλητηρίου στο παιδί.

Η βλάβη ερμηνεύθηκε με βάση τον έλεγχο που έγινε στις φαρμακευτικές ουσίες που έπαιρνε η εννιάχρονη, καθώς από μόνη της δεν έβγαζε νόημα. Ο εντοπισμός της κεταμίνης έριξε «φως» στο μυστήριο, καθώς η ουσία εντοπίστηκε τόσο στην τοξικολογική, όσο και στην ιστολογική εξέταση, συνεπώς ήταν πλέον βέβαιο ότι η βλάβη στο ήπαρ προήλθε από την κεταμίνη.

Σύμφωνα με τον ιστοπαθολόγο που εξέτασε όλα τα όργανα της Τζωρτζίνας, δεν υπήρχε άλλη βλάβη που θα μπορούσε να δικαιολογήσει τα ανεξήγητα και συνεχή επεισόδια της εννιάχρονης από τον Απρίλιο του 2021 μέχρι τον Ιανουάριο του 2022 που άφησε την τελευταία της πνοή.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/y05bKxJ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη