Αποκάλυψη «βόμβα» για τον Μάνο Δασκαλάκη: «Η κοπέλα του είναι έγκυος» (βίντεο)

Αποκάλυψη «βόμβα» για τον Μάνο Δασκαλάκη: «Η κοπέλα του είναι έγκυος» (βίντεο)

Μια αποκάλυψη για τον Μάνο Δασκαλάκη έρχεται να το ταράξει κι άλλο τα νερά. Γράφεται στα social media και φημολογείται ότι η νέα σχέση του Δασκαλάκη είναι έγκυος και ίσως και με δίδυμα. Στο μεταξύ η έγινε γνωστή και η είδηση ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου «έστηναν» τηλεφωνήματα.

Μια αποκάλυψη από φίλο του Μάνου Δασκαλάκη είδε το φως της δημοσιότητας και αν επιβεβαιωθούν τα όσα ακούστηκαν, σίγουρα θα «ταράξει» κι άλλο την υπόθεση και θα δημιουργήσει μεγαλύτερο -ακόμα- πρόβλημα στην σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του πρώην συζύγου της.

Φίλος του Μάνου Δασκαλάκη, μιλώντας στον Ant1 είπε ότι ο Μάνος δεν μπορεί να του επιβεβαιώσει αλλά πώς γνωρίζει ο ίδιος (φίλος) ότι η κοπέλα που είναι ο Μάνος περιμένει παιδάκια.

Αναλυτικά η συζήτηση που είχε με δημοσιογράφο του Ant1:

- Τι γνωρίζετε για τη νέα σχέση του Μάνου;

Είναι με μια κοπέλα στην Αθήνα και περιμένει παιδάκια.

- Ο ίδιος σας το παραδέχτηκε;

Όχι δεν μου το έχει παραδεχτεί, του το έχω αναφέρει και μου έχει πει ότι δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό. Πλέον δεν μου απαντάει ο Μάνος στα μηνύματα.

- Από πότε έχει να σας απαντήσει;

Μέχρι πριν τρεις μέρες μιλάγαμε. Ναι του λέω να σου πω, έχω μάθει ότι είσαι με μια κοπέλα εδώ στην Αθήνα, αληθεύει; Κι ότι περιμένεις κι ένα παιδάκι. Μου λέει δεν μπορώ να σου πω ρε φίλε. Δεν μπορώ να σου πω τίποτα.

- Φημολογείται ότι είναι δύο χρόνια μαζί με αύτη την κοπέλα;

Ναι. Αυτό το γνωρίζω και εγώ, ότι είναι με την κοπέλα, δύο χρόνια στην Αθήνα.

-Και συζεί μαζί της;

Ναι.

Στη συνέχει η εκπομπή σχολίασε, ότι αν δεν υπήρχε εγκυμοσύνη θα μπορούσε ο Μάνος να απαντήσει ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, σε αντίθεση όμως δεν απαντάει ούτε σχολιάζει κάτι για τις φήμες που ακούγονται.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, πριν βρεθεί στην φυλακή όπου κατηγορείται για την δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας με κεταμίνη, σε επικοινωνία με την Αγγελική Νικολούλη, ήθελε να μάθει για την σχέση του Μάνου, ενώ είχε αναφέρει ότι υπάρχει μια μάρτυρας η οποία καλεί τα κανάλια και λέει ότι η κοπέλα του Δασκαλάκη είναι έγκυος. Τότε φαίνεται πως η Πισπιρίγκου προσπαθούσε να «ψαρέψει» την δημοσιογράφο.

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα:



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/y5C0psF
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη