Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις για την σπιτονοικοκυρά, τι συνέβη με την σύνταξη της μετά τον θάνατό της (βίντεο)

Screenshot

Νέα στοιχεία για την έρευνα γύρω από το θάνατο της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, Ευγενίας Κούτρα, ανέφερε ο δικηγόρος των συγγενών της, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, όπως είπε ο ίδιος «κάποιος σήκωσε τη σύνταξη της σπιτονοικοκυράς από ΑΤΜ μετά το θάνατό της».

Σύμφωνα με τον ίδιο, εισέπραξαν μετά το θάνατο της γυναίκας, τη σύνταξή της από ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας. Όπως χαρακτηριστικά είπε, επιβεβαιώθηκε το γεγονός από τον ΕΦΚΑ.

«Ποιος έλαβε τη σύνταξη της θανούσας; Μήπως εκείνος που είχε το πληρεξούσιο στα χέρια του;» αναρωτήθηκε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Παράλληλα, σημείωσε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είχε την ευθύνη -σύμφωνα και με το πληρεξούσιο- για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη της 70χρονης γυναίκας, κάτι που σύμφωνα με τους συγγενείς της, δεν έγινε ποτέ.

«Έχουμε καταθέσει αίτημα για την εκταφή της σπιτονοικοκυράς για να διαπιστώσουμε την αιτία του θανάτου της», συμπλήρωσε.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/0epA7dh
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη