Κίνηση στους δρόμους: Δύσκολη μέρα για τους οδηγούς, «παραλύει» η Αθήνα από την απεργία στα Μέσα Μεταφοράς

Κίνηση στους δρόμους: Δύσκολη μέρα για τους οδηγούς, «παραλύει» η Αθήνα από την απεργία στα Μέσα Μεταφοράς

Χωρίς δακτύλιο και με τα περισσότερα μέσα μεταφοράς να συμμετέχουν στην απεργία, ήδη παρατηρείται αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας.

Χειρόφρενο τραβούν σήμερα οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς λόγω της 24ωρης επιχείρησης που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ σήμερα Τετάρτη.

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται ή σκοπεύουν να κινηθούν στους δρόμους του λεκανοπεδίου.

  • ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν οι συρμοί του μετρό και του ηλεκτρικού. Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα τρένα και οι συρμοί του προαστιακού, ενώ στην επιχείρηση θα συμμετέχουν και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ-ΟΣΥ, με τα τρόλεϊ να σηκώνουν κι αυτά χειρόφρενο.
  • τα λεωφορεία δεν θα πραγματοποιούν δρομολόγια από την έναρξη της βάρδιας τις 9:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας (δηλαδή θα λειτουργούν κανονικά στο διάστημα από τις 9:00-21:00).
  • Επίσης, λόγω της εργασίας δεν ισχύει σήμερα ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας.

Στην άρση του μέτρου του δακτυλίου στο κέντρο της Αθήνας προχώρησε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Η απόφαση πάρθηκε λόγω της απεργίας των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

«Με κοινή Απόφαση των Υπουργών Προστασίας τους Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου και Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, δεν θα ισχύσει για αύριο, Τετάρτη 6 Απριλίου 2022, ο Δακτύλιος στο Κέντρο της Αθήνας, λόγω της εξαγγελίας απεργίας των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς» τονίζει η σχετική ανακοίνωση.

Ηδη παρατηρείται αυξημένη κίνηση στον Κηφισό από Λέρνορμαν έως Νέα Φιλαδέλφεια ενώ πυκνή ροή των οχημάτων παρατηρείται στη Μεσογείων στο ύψος των νοσοκομείων. Προβλήματα αντιμετωπίζουν όσοι κινούνται στην Αθήνα - Κορίνθου, στο ύψος του Σκαραμαγκά.

XARTIS KINISI

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/cSMrLtG
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη