Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ψυχίατρος της ΕΛΑΣ θα παραστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ψυχίατρος της ΕΛΑΣ θα παραστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη

Την δήλωση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας σχολίασε ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, οτι είναι «έγγαμος, χήρος και πατέρας ενός παιδιού».

Την δήλωση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας σχολίασε ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μιλώντας το πρωί της Κυριακής (10.04.2022) στον ΑΝΤ1 . Η δήλωση του εντολέα του, όπως εξήγησε, έγινε στα πλαίσια της διαδικασίας.

«Σε κάθε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η Πρόεδρος ζητάει κάποια στοιχεία. Στο πλαίσιο αυτό ο κατηγορούμενος είπε τα πλήρη στοιχεία του και για την οικογενειακή του κατάσταση», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, σημειώνοντας «ότι δεν υπήρχε καμία συνεννόηση με τον εντολέα του».

Σε ερώτηση πως θα στηρίξει το επιχείρημα ότι η δολοφονία της άτυχης Καρολάιν έγινε εν βρασμώ ψυχής δήλωσε «έχουμε μία ομολογία, σε καμία περίπτωση δεν προσπαθούμε να αποφύγουμε τις έννομες συνέπειες του νόμου», τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι εκεί για να πληρώσει το τίμημα των πράξεων του».

Πρόσθεσε δε ότι «δεν είναι τυχαίο πως και από την εισαγγελική Αρχή και από το επίπεδο μαρτύρων υπερασπίσεως και από έγγραφα που θα προσκομίσουν, αλλά κυρίως και από το ίδιο το Δικαστήριο το οποίο κάλεσε ως μάρτυρες ψυχολόγους, ιατροδικαστές για να ερευνηθούν τα γεγονότα της μοιραίας νύχτας προκειμένου να διαπιστωθεί αν αυτά τα γεγονότα ήταν ικανά να πυροδοτήσουν την κατάσταση αυτή».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/ZyWQXvN
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη