Συγκλονίζει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για την δολοφονία του Σεργιανόπουλου, «σκότωσαν τον Νίκο» (βίντεο)

Συγκλονίζει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για την δολοφονία του Σεργιανόπουλου, «σκότωσαν τον Νίκο» (βίντεο)

Η γνωστή ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε για τις φήμες που ήθελαν γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό να είναι παραγωγός της παράστασης «Οι γείτονες από πάνω», που πρωταγωνιστεί, ενώ αναφέρθηκε και στην άγρια δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη στιγμή που έμαθε για τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου.

«Θυμάμαι ότι τότε έκανα γύρισμα για μια σειρά του Mega και μπαίνει κάποιος στο πλατό και φωνάζει "σκότωσαν τον Νίκο, σκότωσαν τον Νίκο" και λέω "ποιον Νίκο;" και μου λέει "τον Σεργιανόπουλο" και παθαίνω σοκ.

Δεν μπορούσα μετά, δεν έκανα τη σκηνή ποτέ. Έκλαιγα με λυγμούς κι έφυγα από το πλατό, δεν μπορούσα», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε στη συνέχεια: «Με τη Λάμψη γινόταν πανζουρλισμός. Ταξιδεύαμε στη Ζάκυνθο και είχε μπατάρει το πλοίο επειδή ο κόσμος ερχόταν σε εμάς για αυτόγραφα».

Για τις δίκες Λιγνάδη και Φιλιππίδη, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου απάντησε: «Δεν με σοκάρουν, ξέρω κάποια περιστατικά. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι αυτές οι υποθέσεις θα έφταναν στη δικαιοσύνη. Και σε εμένα έχουν τύχει περιστατικά, όχι σε αυτό το βαθμό, αλλά μπόρεσα και τα διαχειρίστηκα».



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/f8Ag9qS
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη