Η πρώτη συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου από τον Κορυδαλλό, τι λέει για τις κατηγορίες και τον Μάνο Δασκαλάκη (βίντεο)

Η πρώτη συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου από τον Κορυδαλλό, τι λέει για τις κατηγορίες και τον Μάνο Δασκαλάκη (βίντεο)

Για πρώτη φορά μέσα από τη φυλακή, η Ρούλα Πισπιρίγκου «σπάει τη σιωπή» της και μιλάει για όλους και για όλα, σε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί. Η ίδια λέει ότι δεν έχει κάνει κακό στα παιδία της και δεν φανταζόταν ποτέ αυτή την στιγμή.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου Γιώργου Σόμπολου, για το πώς νιώθει και ποιες είναι οι σκέψεις της, είπε: «Οι σκέψεις μου είναι πάντα στα παιδιά μου, δεν φανταζόμουν ποτέ αυτή την ημέρα, δεν αντέχεται Γιώργο αυτό, δεν αντέχεται. Δεν έχω κάνει κακό στα παιδία μου. Προσπαθώ να σκεφτώ να κατηγορήσω τον εαυτό μου σε κάτι...»

Όταν ρωτήθηκε, τι θα συμβεί αν αποδειχθεί ότι ο θάνατος της Ίριδας και της Μαλένας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, είπε: «Θεωρώ και πιστεύω μέσα μου ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει τέτοιο πράγμα.»

«Έχω μείνει τώρα μόνη μου εδώ και έχω βάλει τον εαυτό μου σε μια σειρά. Οι σκέψεις μου, όλα τα λάθη που έχω κάνει, δεν βρίσκω κάτι να έχω κάνει κακό στα παιδιά, έστω και αφορμή έστω», σημείωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Για τον Μάνο Δασκαλάκη: «Δεν με ενδιαφέρει κανένας Μάνος. Δεν με νοιάζει που συνέχισε τη ζωή του, εμένα το μόνο που με ένοιαζε ήταν τα παιδιά μου», σημείωσε η 33χρονη όταν ρωτήθηκε για τον εν διαστάσει σύζυγό της, ο οποίος έχει τεθεί απέναντί της και στηρίζει την κατηγορία.

Για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην ερώτηση για τις κατηγορίες για την δολοφονία της Τζωρτζίνας με κεταμίνη η ίδια είπε ότι κατηγορείται «Με ενδείξεις».

Ενώ για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας είπε επιπλέον: «Δεν μου περνάει καν από το μυαλό. Και να ξεκαθαρίσω και κάτι: εμείς πήραμε μια ιατροδικαστική, εμείς δεν κάναμε επίθεση, ούτε στον κ. Αγαπητό, κάναμε κατά παντός υπευθύνου και ο λόγος ήταν να μας πει οποιοσδήποτε ήταν υπεύθυνος να μας πει από που προέκυψε η ηπατική ανεπάρκεια. Φάρμακο; Δεν ξέρω. Καρδιολογικό; Αυτή την απάντηση ψάχναμε. Δεν κατηγορήσαμε κανέναν ευθέως ποτέ».

Συνεχίζει λέγοντας: Όσο για την ιατροδικαστική, δεν φέραμε καμία αντίρρηση στην αιτία θανάτου. Εμείς όταν πήραμε την ιατροδικαστική με τον Μάνο, αποφασίσαμε ότι κάποιος πρέπει να απαντήσει από που προέκυψε η ηπατική ανεπάρκεια. Μα θα πήγαινα ποτέ, ενώ είχα μια παθολογική αιτία, να το κυνηγήσω; Δηλαδή ποιος άνθρωπος θα το έκανε; Μετά, λένε για το πανάκι.

Μα θα πήγαινα εγώ η ίδια να δώσω το πανάκι, αν είχα κάνει κάτι με το ίδιο το πανάκι ή με άλλο τρόπο; Αυτά τα πράγματα είναι εξωφρενικά. Κατ' αρχήν έχουν ξεπεράσει τα προσωπικά δεδομένα, έχει γίνει η ζωή μου με τον Μάνο σήριαλ, ότι χτύπησα εγώ κοπέλα σε καφέ, ότι έκανα φασαρία σε σούπερ μάρκετ. Δόξα τω Θεώ, ο Μάνος στη ζωή είναι και εδώ είναι να ερωτηθεί. Δεν έχουν γίνει ποτέ, μα ποτέ αυτά τα πράγματα».

Για την δήλωση «Θέλω μαζί της στο κελί μισή ώρα»

«Εάν αποδειχθεί και για τα άλλα δύο παιδιά είπε. Είπα ότι δε θα σχολιάσω τη στάση του Μάνου. Αυτό είπα και στους δικηγόρους και αυτό είπα να πουν προς τα έξω. Αφού με ρωτάς όμως

Ο Μάνος Δεν έχω επικοινωνία. Εγώ είχα τρία τηλεφωνήματα μαζί του, όλα κι όλα μαζί του και μετά έκοψε την επικοινωνία. Δε μπορώ να ξέρω πώς σκέφτεται ο Μάνος. Αν η μάνα των παιδιών του του είχε σκοτώσει τα παιδιά , ή έστω το ένα από τα τρία, και αυτός το έχει πάρει τόσο χαλαρά, τι να πω. Εγώ έκανα κάποιες προσπάθειες που ήταν άκαρπες. Η στάση του είναι ανεξήγητη».

Για τα όσα είπε στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης:

«Είπε την αλήθεια, δεν μπορούσε να πει ψέματα σε κάτι, θα ήταν ανέντιμο να πει ψέματα ειδικά εκεί. Ε, εντάξει, προφανώς και περίμενα κάτι παραπάνω, γιατί με τον Μάνο ήμουν 9 χρόνια. Είχαμε μια οικογένεια και τρία παιδιά μαζί.

Το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να μου πει ένα "γιατί εμένα". Όχι δημόσια και να τα βλέπω από την τηλεόραση και να μου τα μεταφέρουν. Εμένα της ίδιας να μου πει "γιατί; γιατί τα παιδιά μας;" αφού το θεωρεί δεδομένο. Έχω πέσει από τα σύννεφα με τη συμπεριφορά πολλών ανθρώπων.

Γινόταν έρευνα και τότε όλα καλά, τηλεφωνήματα και τώρα απλά σιωπή χωρίς να ακούσουν τη δική μου πλευρά. Πάρα πολύ άδικο αυτό το πράγμα. Περιμένω την αλήθεια, έστω και αργά, τη δικαιούνται, όχι εγώ, τα παιδιά μας».

«Δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια - Κατηγορούμαι άδικα»

«Δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια. Ψάχνω όλη μέρα και όλη νύχτα απεγνωσμένα ένα στοιχείο που να δείξει ότι δεν είμαι, γιατί δεν είμαι εγώ και το Πάσχα που έρχεται παρακαλώ κάθε βράδυ να φωτίσει αυτόν έστω που γνωρίζει το οτιδήποτε, να πάει να το πει γιατί κατηγορούμαι άδικα».

Επιμένει στην αθωότητα της

Τονίζεται ότι η 33χρονη κατηγορούμενη επιμένει ότι είναι αθώα και πώς δεν έχει διαπράξει τίποτα από αυτά που την κατηγορούν, και ότι βρίσκεται στην φυλακή άδικα.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν υπάρχει ζωή μετά και τον θάνατο της Τζωρτζίνας»



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/E6RSe3k
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη