-->

Αυτή είναι η αποζημίωση των ιατρών που επιτάχθηκαν λόγω κορονοϊού

Αυτή είναι η αποζημίωση των ιατρών που επιτάχθηκαν λόγω κορονοϊού

Δημοσιεύτηκε η απόφαση που καθορίζει τον μισθό που θα λάβουν ως αποζημίωση οι γιατροί οι υπηρεσίες των οποίων επιτάσσονται.

Με την απόφαση Γ4β/Γ.Π.οικ. 22411/2022 ορίζεται η μηνιαία αποζημίωση ιδιωτών ιατρών, των οποίων οι υπηρεσίες επιτάσσονται, για την κάλυψη των αναγκών νοσοκομείων ή θεραπευτηρίων του Εθνικού Συστήματος Υγείας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, στο καθαρό ποσό των δύο χιλιάδων διακοσίων ευρώ (2.200 €) μηνιαίως.

Ορίζεται επίσης η αποζημίωση ιδιωτών ιατρών, των οποίων οι υπηρεσίες επιτάσσονται,  και οι οποίοι απασχολούνται δεκαπέντε (15) ημέρες εντός του χρονικού διαστήματος επίταξης των υπηρεσιών τους, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, στο καθαρό ποσό των χιλίων εκατό (1.100 €) μηνιαίως.

Οι ανωτέρω δικαιούχοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα εφημεριών του νοσοκομείου και της κλινικής, στην οποία εντάσσονται από τον Διοικητή του νοσοκομείου ή τον νόμιμο αναπληρωτή του, με αποζημίωση ίση με αυτή του Επιμελητή Β', όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία.

Η αποζημίωση των ιδιωτών ιατρών είναι αφορολόγητη και ακατάσχετη.

Δείτε την απόφαση ΕΔΩfrom Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/wevty3L
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->