Ο Ερντογάν προσφέρθηκε και πάλι να φιλοξενήσει συνομιλίες μεταξύ Πούτιν και Ζελένσκι

ΑΠΕ

Να διατηρήσει τηη «θετική ώθηση» που επιτεύχθηκε στην Κωνσταντινούπολη και στις συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας κάλεσε τον Βλάντιμιρ Πούτιν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε τηλεφωνική τους επικοινωνία.

Την πρότασή του να φιλοξενήσει συνομιλίες μεταξύ Βλαντίμιρ Πούτιν και του Ουκρανού προέδρου Βοολοντιμίρ Ζελένσκι επανέλαβε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε επικοινωνία του με τον Ρώσο πρόεδρο.

Ο Ερντογάν κάλεσε τον Πούτιν να διατηρήσει την «θετική ώθηση» που επετεύχθη στις συνομιλίες μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας στην Κωνσταντινούπολη, καθώς αυτό θα ωφελήσει και τις δύο πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο του.

«Ο πρόεδρος Ερντογάν, που αναφέρθηκε στη σημασία της επίτευξης εκεχειρίας, της αποτελεσματικής λειτουργίας των ανθρωπιστικών διαδρόμων και των ασφαλών απομακρύνσεων, επεσήμανε ότι η Τουρκία θα εξακολουθήσει να κάνει ό,τι μπορεί ώστε να αποτρέψει αυτή η πορεία των γεγονότων να βλάψει τους πάντες και να διασφαλίσει τη βιώσιμη ειρήνη», ανέφερε η τουρκική προεδρία.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/BmHXWfc
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη