ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για δρομολόγια ή καθυστερήσεις τρένων με αυτή την εφαρμογή

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για δρομολόγια ή καθυστερήσεις τρένων με αυτή την εφαρμογή

Όσοι μετακινούνται με τα τρένα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και είναι χρήστες του διαδικτύου, θα έχουν μια νέα δυνατότητα για να λαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με δρομολόγια, καθυστερήσεις ΄΄η καταργήσεις γραμμών.

Ειδικότερα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι ενεργοποιήθηκε ειδικό κανάλι επικοινωνίας στην εφαρμογή Telegram, με σκοπό «την καλύτερη εξυπηρέτηση και άμεση πληροφόρηση» των ατόμων που ταξιδεύουν με τα τρένα της.

Μέσω του Telegram, σε πραγματικό χρόνο, οι επιβάτες ενημερώνονται για τις συνθήκες κυκλοφορίας που πιθανόν να επηρεάσουν τις μετακινήσεις τους, όπως καθυστερήσεις, καταργήσεις και άλλες πληροφορίες δρομολογίων.

Για την ενεργοποίηση των ειδοποιήσεων μέσω της εφαρμογής telegram, oι επιβάτες εγγράφονται στο κανάλι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στο Telegram: Trainose – Train Information.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/F3yrUqO
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη