Λαμία: Να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων - Αποστολή με Ρόμανιτς

Η αποστολή της Λαμίας για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Παρά τη δύσκολη θέση στο πρωτάθλημα, η Λαμία καλείται να εμφανιστεί ανταγωνιστική στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την Μ. Τετάρτη.

Οι «κυανόλευκοι» συμμετέχουν για τρίτη φορά στην ιστορία τους σε ημιτελική φάση Κυπέλλου και θα παλέψουν για το καλύτερο, παρά το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, που τους έχει έχει φέρει σε σημείο να απειλούνται με υποβιβασμό.

Στα αγωνιστικά, ο Τζιανλούκα Φέστα άφησε εκτός τους Γκαραβέλη, Αντέτζο, Βέλλιο, Αραμπούλι, Μαρτίνεθ και Τσούκαλο, που δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα της Λαμίας. Αντίθετα, επιστρέφει στην αποστολή ο Ρόμανιτς, που έλειψε κόντρα στον Ιωνικό.

Στην αποστολή της Λαμίας συμμετέχουν οι: Τρόπουλος, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Λούκας, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Σιμόν, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Μανούσος, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς και Μανουσάκης.

www.onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη