Χαμός σε πατσατζίδικο στη Θεσσαλονίκη, τα έσπασαν όταν τους ζήτησαν πιστοποιητικά (βίντεο)

Χαμός σε πατσατζίδικο στη Θεσσαλονίκη, τα έσπασαν όταν τους ζήτησαν πιστοποιητικά (βίντεο)

Άνω κάτω έγινε ένα γνωστό πατσατζίδικο στη Θεσσαλονίκη όταν οι υπάλληλοι ζήτησαν από μια παρέα πελατών να τους επιδείξουν τα πιστοποιητικά για τον κορονοϊ΄ό.

Έξαλλοι έγιναν δύο άντρες που δεν τους επιτράπηκε η είσοδος σε γνωστό πατσατζίδικο της Θεσσαλονίκης, επειδή δεν είχαν πιστοποιητικό.

Ήθελαν να καθίσουν στο εστιατόριο μαζί με την παρέα τους αλλά όταν τους ζητήθηκε να επιδείξουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού (ή νόσησης) που απαιτείται, εκείνοι αντέδρασαν και έκαναν μεγάλη φασαρία στο μαγαζί.

Συγκεκριμένα, χθες Κυριακή των Βαΐων, στις 9:30 το πρωί, δυο ζευγάρια πήγαν στο εστιατόριο που φημίζεται για τον πατσά του.

Όταν οι υπάλληλοι ζήτησαν να ελέγξουν τα πιστοποιητικά τους, οι δυο από τους τέσσερις της παρέας δεν είχαν πιστοποιητικό και τότε τους ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να καθίσουν αλλά μπορούν να τους εξυπηρετήσουν take away.

Οι πελάτες αντέδρασαν και λέγεται ότι τους έβρισαν. Ωστόσο, αποχώρησαν αλλά λίγα λεπτά αργότερα, οι δυο άντρες επέστρεψαν στο μαγαζί και άρχισαν να σπάνε τα τραπέζια στον εξωτερικό και στον εσωτερικό χώρο.

Μάλιστα απείλησαν τους υπαλλήλους που ζήτησαν να ελέγξουν πιστοποιητικά ενώ έκαναν ζημιές σπάζοντας συνολικά τέσσερα τραπέζια και καρέκλες, όπως αναφέρει το makthes.gr.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου θα προχωρήσει σε μηνύσεις. «Θα πάω σήμερα να καταθέσω μήνυση και θα δώσουμε το υλικό από τις κάμερες από τις αρχές. Να ξέρουν ότι δεν φοβόμαστε κάτι και θα κινηθούμε νομικά» δηλώνει στο makthes.gr ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Δημήτρης Τσαρούχας.

«Δεν τους αφήσαμε να κάτσουν χωρίς πιστοποιητικά και άρχισαν να μας απειλούν. Μας ρώτησαν αν έχουμε προστασία στο μαγαζί και μας είπαν να φοβόμαστε όταν περπατάμε στον δρόμο γιατί θα μας βρούνε» λέει για τις απειλές που δέχθηκε το προσωπικό. Όπως φαίνεται και στα βίντεο, οι εργαζόμενοι αντέδρασαν με ψυχραιμία προσπαθώντας να απομακρύνουν τους πελάτες.

«Οι υπάλληλοι τρομοκρατήθηκαν, δεν μπορούσαν να δουλέψουν. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Καλά που ήταν ψύχραιμοι οι εργαζόμενοι μας και ευτυχώς δεν είχαμε κάτι χειρότερο γιατί οι υλικές ζημιές διορθώνονται» τονίζει ο κ. Τσαρούχας.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/1BELFfU
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη