Γκρεμίζονται οι ισχυρισμοί της Πισπιρίγκου με νέο έγγραφο ντοκουμέντο, «ήξερε για την κεταμίνη» (βίντεο)

SCREENSHOT

Παγώνει το αίτημα αποφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς γκρεμίζεται με έγγραφο ντοκουμέντο ο ισχυρισμός της ότι δεν ήξερε για την κεταμίνη. Τι είπε ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος για τον άνθρωπο που έσβησε τα ηλεκτρονικά ίχνη της.

«Σε κάθε κρεβάτι υπάρχει ένα χαρτί που γράφουν οι γιατροί στοιχεία. Ίσως υπάρχουν κάποιοι γιατροί που γράφουν παραπάνω πράγματα και έχουν καταγράψει την κεταμίνη. Αποδεικνύεται ότι η μητέρα που ήταν στο νοσοκομείο ήξερε για την κεταμίνη.

Αυτή η δοσολογία είναι που χορηγήθηκε στη Τζωρτζίνα και ήταν για την τραχειοτομία και γράφεται με ώρα και ημερομηνία. Τα χαρτιά αυτά είναι εμφανή», σχολίασε αρχικά η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Για το ιστορικό αναζητήσεων που έσβησε ο ειδικός πληροφορικής μίλησε ο κ. Μαυροειδάκος.

«Υπάρχουν καταθέσεις που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας για ευνόητους λόγους. Παίρνουν εδώ και καιρό καταθέσεις οι οποίες δεν είναι ανακοινώσιμες. Έχει γίνει μία πολύ καλή δουλειά από το Ανθρωποκτονιών και οι ισχυρισμοί της Ρούλας Πισπιρίγκου θα καταπέσουν στο δικαστήριο. Η ελληνική Αστυνομία έχει βγάλει ανακοίνωση μία φορά, μόνο τη μέρα της σύλληψής της. Οι καταθέσεις συνεχίζονται και περιμένουν το πόρισμα των ιατροδικαστών για τα άλλα δύο παιδιά», ανέφερε αρχικά.

«Το Ανθρωποκτονιών έχει πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία, έχουν μπει ιατροδικαστικά στοιχεία στην δικογραφία για τα δύο παιδιά και συγκεκριμένα για την Ίριδα. Τη μέρα που έφυγε το παιδάκι η Ίριδα ξαφνικά, χάθηκε πολύτιμος χρόνος, γιατί εάν είχε πάει κάποιος αστυνομικός θα έβλεπε εάν υπάρχουν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας.

Από ο,τι λένε αστυνομικές πηγές, δεν πήγε αστυνομικός εκείνη τη στιγμή που ήταν το παιδί και το ΕΚΑΒ του έκανε ανάνηψη, αλλά πήγε την επόμενη μέρα. Εάν πήγαινε αστυνομικός και έβλεπε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, θα καλούσε επί τόπου τον ιατροδικαστή», συμπλήρωσε.

Το έγγραφο ντοκουμέντο

Το mega παρουσίασε ένα έγγραφο - ντοκουμέντο που καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου για την κεταμίνη.

Ειδικότερα, έγγραφο που είχαν συντάξει οι γιατροί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίο ανέφερε τη χορήγηση κεταμίνης στη μικρή Τζωρτζίνα, ενώ ανέφεραν και τη δοσολογία που θα έπρεπε να λάβει αν χρειαστεί.

Κάτι που σημαίνει ότι η 33χρονη κατηγορούμενη δεν άκουσε για τη συγκεκριμένη ουσία λίγο πριν τη σύλληψή της από τους αστυνομικούς, καθώς βρισκόταν καθημερινά στο πλευρό της 9χρονης στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Παράλληλα, οι γιατροί της ΜΕΘ είχαν σαφή δοσολογία για το παιδί, σε περίπτωση που χρειαζόταν, με ενδεικτική τιμή τα 1-2 mg ανά κιλό βάρους, με ανώτατο όριο τα 2 γραμμάρια.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/pk8orWK
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη