Κύπελλο Ελλάδας: Ιταλός διαιτητής στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, Σιδηρόπουλος στη Λεωφόρο, παίζει ο Χουάνκαρ

Κύπελλο Ελλάδας: Ιταλός διαιτητής στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, Σιδηρόπουλος στη Λεωφόρο, παίζει ο Χουάνκαρ

Γνωστοί έγιναν από την ΚΕΔ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους πρώτους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, «έπεσε» η ποινή του Χουάνκαρ.

Πιο αναλυτικά, τον Ιταλό διαιτητή Ντανιέλε Σίφι, που έγινε μόλις διεθνής και δεν έχει σφυρίξει ποτέ διεθνή αγώνα, όρισε η ΚΕΔ για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Στο παιχνίδι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λαμία ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Κωσταρά, Λ.Δημητριάδη, 4ο τον Παπαδόπουλο και στο VAR τους Ευαγγέλου, Φωτόπουλο.

Στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός τη Μ.Πέμπτη (21/4, 19:30) θα βρεθεί ο 37χρονος Ιταλός Ντανιέλε Σίφι. Πρόκειται για διαιτητή που έγινε διεθνής μόλις το 2022 και δεν έχει σφυρίξει ποτέ διεθνή αγώνα, ενώ ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA. Πάντως, σφυρίζει εδώ και χρόνια στη Serie A.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Νταβίντε Ιμπεριάλε, Αλέσιο Μπέρτι, 4ος ο Μανούχος και στο VAR ο Μίκαελ Φάμπρι που έχει έρθει κι άλλες φορές στην Ελλάδα, μαζί με τον Πετρόπουλο.

Έπεσε στη μία αγωνιστική η τιμωρία του Χουάνκαρ

Η έφεση για την τιμωρία του Χουάνκαρ έγινε αποδεκτή, η ποινή έπεσε στη μία αγωνιστική και έτσι ο Ισπανός παίζει στην αναμέτρηση με την Λαμία. Μετά την αρχική απόφαση να τιμωρηθεί ο Χουάνκαρ με τρεις αγωνιστικές, οι πράσινοι έκαναν έφεση, η οποία και έγινε αποδεκτή.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/drHRJzT
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη