«Βόμβα» από τον Γρηγόρη Λέων: «Κάποιοι ιατροδικαστές προσπαθούν να αλλοιώσουν την εικόνα, εμπλέκονται στην υπόθεση» (βίντεο)

«Βόμβα» από τον Γρηγόρη Λέων: «Κάποιοι ιατροδικαστές προσπαθούν να αλλοιώσουν την εικόνα, εμπλέκονται στην υπόθεση» (βίντεο)

Ο Γρηγόρης Λέων, πρόεδρος της Ελληνικής ιατροδικαστικής εταιρείας, σημείωσε πως οι δύο νέοι ιατροδικαστές που ερευνούν την υπόθεση θα δώσουν πειστικές απαντήσεις και νέες πραγματογνωμοσύνες που δεν θα επιδέχονται αμφισβήτησης

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην υπόθεση με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να ακυρωθούν οι δύο πρώτες πραγματογνωμοσύνες.

Όπως ανέφερε. «δεν επιθυμούμε να ακυρώσουμε τα ευρήματα, αλλά να διευκρινίσουμε τα ακριβή αίτια θανάτων των παιδιών στην Πάτρα».

«Οι δύο νέοι ιατροδικαστές που ερευνούν την υπόθεση θα δώσουν πειστικές απαντήσεις και νέες πραγματογνωμοσύνες που δε θα επιδέχονται αμφισβήτησης. Δίνεται η ευκαιρία να ακυρωθούν οι δύο πρώτες πραγματογνωμοσύνες, όχι τα ευρήματα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στο Mega, επανάλεβε, παράλληλα, πως οι συνεντεύξεις που έχουν δοθεί από την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη κρύβουν απαντήσεις και απευθύνθηκε σε συναδέλφους του, που όπως είπε προτείνουν, είτε με διαρροές είτε επίσημα, να αλλοιώσουν την εικόνα.

«Να δώσουμε την ευκαιρία στους ανθρώπους αυτούς να κάνουν το έργο τους. Ακούω συγκεκριμένους συναδέλφους που προτείνουν, είτε με διαρροές είτε επίσημα, και λυπάμαι που το λέω αλλά είναι συνάδελφοι που εμπλέκονται με την υπόθεση, και με τον έναν ή άλλον τρόπο έχουν γράψει τις απόψεις τους σε πραγματογνωμοσύνες και τώρα προσπαθούν και με δικά τους κίνητρα να αλλοιώσουν την εικόνα».

«Οι συνάδελφοι που έχουν αναλάβει πραγματογνώμονες, ούτε συμβουλές χρειάζονται ούτε να λέμε για διάφορα σενάρια», προσέθεσε.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/bdgjsH9
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη