«Ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν σαν να έκανε σόου σε κάποια ροκ συναυλία, υπάρχει παθογένεια» λέει κλινική ψυχολόγος (βίντεο)

«Ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν σαν να έκανε σόου σε κάποια ροκ συναυλία, υπάρχει παθογένεια» λέει κλινική ψυχολόγος (βίντεο)

Για την στάση του Μάνου Δασκαλάκη στα δικαστήρια χτες, μίλησε η κλινική ψυχολόγος Μυρσίνη Κωστοπούλου, «υπάρχει παθογένεια στην οικογένεια» είπε χαρακτηρίστηκα.

Για προκλητική εικόνα του Μάνου Δασκαλάκη έξω από τα δικαστήρια και για μια παθογένεια στην οικογένεια μιλά από τη μεριά της η Μυρσίνη Κωστοπούλου, κλινική ψυχολόγος.

«Η εικόνα έξω από τα δικαστήρια ήταν τουλάχιστον προκλητική. Υπήρχε ένας άνθρωπος που λειτουργούσε σαν να έκανε σόου σε κάποια ροκ συναυλία».

Σύμφωνα με την κ. Κωστοπούλου, το ζευγάρι προσπαθεί «να κατασκευάσει μια εικόνα και να περιφρουρήσει το συμφέρον του. Δε δείχνουν καμία έκφραση θρήνου. Υπάρχει παθογένεια σε αυτήν την οικογένεια».

Η Ανθούλα Ανάσογλου, ποινικολόγος, σημείωσε επιπλέον πως παρόμοιες ουσίες είναι εύκολο να τις προμηθευτεί κάποιος από το διαδίκτυο, ωστόσο «σε πολλές περιπτώσεις χτυπάει καμπανάκι στις παραγγελίες ότι κάτι δεν πάει καλά».

«Μου κάνει εντύπωση ότι δεν ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές. Κάποιο άλλο άτομο έχει συνδράμει».

Η κ. Ανάσογλου, αναφερόμενη στην εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη με τον δικηγόρο που είχε αρχικά το ζευγάρι, μιλά για απιστία από πλευράς του συνηγόρου.

«Είναι ξεκάθαρη απιστία. Όταν έχω άτομο το οποίο μπορεί να μου έχει εμπιστευτεί πράγματα, δεν μπορεί μετά, στην ίδια υπόθεση, να σταθώ εναντίον του».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/afVj2ti
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη