-->

ΗΠΑ: Σοκαριστική κακοποίηση ανηλίκου - Μπέιμπι σίτερ έβαλε τετράχρονο σε στεγνωτήριο

ΗΠΑ: Σοκαριστική κακοποίηση ανηλίκου - Μπέιμπι σίτερ έβαλε τετράχρονο σε στεγνωτήριο

Μια απίστευτη υπόθεση κακοποίησης ανηλίκου έχει σοκάρει την πολιτεία Φλόριντα των ΗΠΑ, καθώς μια 35χρονη μπέιμπι σίτερ κατηγορείται ότι έβαλε ένα τετράχρονο αγόρι μέσα σε στεγνωτήριο ρούχων και στη συνέχεια έθεσε το μηχάνημα σε λειτουργία.

Η 35χρονη Αμπερ Τσάπμαν, όπως αναφέρει η New Yokr Post, συνελήφθη το περασμένο Σαββατοκύριακο, αφού το τετράχρονο αγοράκι που φύλαγε είπε στις Αρχές ότι η «δεσποινίς Τσάπμαν» τον έβαλε μέσα στο στεγνωτήριο μαζί με μερικές πετσέτες και ότι άρχισε να γυρίζει «γύρω γύρω». Ιατρική έκθεση για τη συγκεκριμένη υπόθεση ανέφερε ότι οι γιατροί διαπίστωσαν πως οι τραυματισμοί επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του αγοριού.

Το τετράχρονο αγοράκι μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο τον Φεβρουάριο με μελανιές σε μάτια, ώμους και πλάτη. Ο μικρός –σύμφωνα με την New Yokr Post– είπε στο γραφείο του σερίφη της κομητείας Λέικ πως η 35χρονη μπέιμπι σίτερ άνοιξε την πόρτα κάποια στιγμή του κύκλου και στη συνέχεια την έκλεισε και πάλι για να συνεχίσει να γυρίζει.

Μετά τη συγκέντρωση επαρκών στοιχείων,το περασμένο Σαββατοκύριακο οι αστυνομικοί συνέλαβαν την Αμπερ Τσάπμαν. Λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 15.000 δολαρίων.

{https://twitter.com/nypost/status/1513652702902947848?s=20&t=RBGl3T95gShhbLJN7bFbmQ}



from DNews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/0eGAoRE
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->