Λοβέρδος: «Μάχη κατά του λαϊκισμού και της ακροδεξιάς στον β΄ γύρο των εκλογών στη Γαλλία»

Λοβέρδος: «Μάχη κατά του λαϊκισμού και της ακροδεξιάς στον β΄ γύρο των εκλογών στη Γαλλία»

Δήλωση για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών της Γαλλίας, δημοσιοποίησε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, δήλωσε πως «η νίκη του Εμανουέλ Mακρόν στη Γαλλία στέλνει παντού μηνύματα ελπίδας, στα κράτη-μέλη της ΕΕ και στους πολίτες τους. Τώρα, στον δεύτερο γύρο, θα δοθεί η μάχη κατά του λαϊκισμού και της ακροδεξιάς, με την ελπίδα και την προσδοκία να είναι κι αυτή νικηφόρα», σχολίασε για το αποτέλεσμα του α' γύρου των γαλλικών εκλογών ο κ. Λοβέρδος.

Ο κ. Λοβέρδος σημείωσε ότι από την παρατήρηση του αποτελέσματος προκύπτει πως η πλειοψηφία των Γάλλων στέκεται επικριτικά απέναντι στην ΕΕ και τις πολιτικές της. «Μετά το Brexit και οι Γάλλοι εκφράζουν ακόμη μία φορά δυσφορία και αντίθεση. Η διαφαινόμενη νίκη του Μακρόν δεν πρέπει να κρύψει τις ατέλειες, τις ελλείψεις, τα προβλήματα του σημερινού ευρωπαϊκού status quo, καθώς και την αλαζονεία και τις ανεπάρκειες των ηγετών που το εκφράζουν», τόνισε.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/LIihXQx
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη