ΗΠΑ: Η συγκλονιστική στιγμή που αυτοκίνητο, που έκανε κόντρες, πέφτει πάνω σε σχολικό λεωφορείο (βίντεο)

ΗΠΑ: Η συγκλονιστική στιγμή που αυτοκίνητο, που έκανε κόντρες, πέφτει πάνω σε σχολικό λεωφορείο (βίντεο)

Ο οδηγός που συγκρούστηκε με το λεωφορείο, που ταυτοποιήθηκε ως ο 49χρονος Μάριο Πέρεζ, έκανε κόντρες και πριν την ώρα της πρόσκρουσης είχε αναπτύξει ταχύτητα άνω των 160 χλμ/ώρα. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν 7 μαθητές.

Τις συγκλονιστικές στιγμές που βίωσαν 23 μαθητές δείχνει βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία στο Αλμπουκέρκι του Νέου Μεξικού κατά την ώρα της σφοδρής σύγκρουσης του σχολικού λεωφορείου στο οποίο επέβαιναν με ένα αυτοκίνητο το οποίο έκανε κόντρες.

Οι 23 μαθητές, ηλικίας περίπου 11-13 ετών από το σχολείο «George Sanchez» φαίνονται να συνομιλούν μέσα στο λεωφορείο, λίγο πριν δεχθούν το σφοδρό χτύπημα από το άλλο όχημα. Μέσα σε δευτερόλεπτα κυριαρχούν ουρλιαχτά, με τα παιδιά να εκσφενδονίζονται από τα καθίσματα τους καθώς το λεωφορείο αναποδογυρίζει.

{https://twitter.com/WFLA/status/1519276421159477250?s=20&t=MtunNNUbJSSiRaX1vwN6yg}

Ο οδηγός της λευκής Mustang που συγκρούστηκε με το λεωφορείο, που ταυτοποιήθηκε ως ο 49χρονος Μάριο Πέρεζ, φέρεται να αγωνιζόταν με ένα μπλε Mustang και πριν την ώρα της πρόσκρουσης είχε αναπτύξει ταχύτητα άνω των 160 χλμ/ώρα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών.

{https://twitter.com/hollymenino/status/1518968879967473664?s=20&t=i9xe87Pt0yAZx1Scttvg0w}

Ο 49χρονος οδηγός του αυτοκινήτου υπέστη κάταγμα του μηριαίου οστού και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του με την κατηγορία της βαριάς σωματική βλάβης σε τρίτους, ενώ το δεύτερο όχημα απομακρύνθηκε με ταχύτητα μετά τη σύγκρουση.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/2u1XWDn
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη