Ολυμπιακός: Έρχονται εξελίξεις στην ανανέωση του Ελ Αραμπί

Ολυμπιακός: Έρχονται εξελίξεις στην ανανέωση του Ελ Αραμπί

Εξελίξεις αναμένονται τις προσεχείς μέρες στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό.

Στη τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός θα συναρτηθεί και πάλι με την διοίκηση του Ολυμπιακού και αναμένεται να βρεθεί ο τρόπος για να παραμείνει στην ομάδα, αφού και οι δυο πλευρές δείχνουν αυτή τη διάθεση.

Ίσως και μέσα στην εβδομάδα υπάρχει σχετική συμφωνία, καθώς αναμένεται ο μάνατζερ του στην Αθήνα και το θέμα αναμένεται να κλείσει θετικά για τον Ολυμπιακό και τον παίκτη.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην Ελλάδα, ενώ οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα αποτελέσει έκπληξη σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Πάντως, σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία, ο Ελ Αραμπί αναμένεται να κοιτάξει τις προτάσεις με τα «πετροδόλλαρα», που βρίσκονται σε αναμονή.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/mFDhkNe
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη