Νωρίτερα οι πληρωμές για τις συντάξεις Μαΐου, δείτε τις ημερομηνίες

Νωρίτερα οι πληρωμές για τις συντάξεις Μαΐου, δείτε τις ημερομηνίες

Oι ημερομηνίες πληρωμών των κύριων και επικουρικών συντάξεων, σύμφωνα με τον ΕΦΚΑ - Tην Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου θα ξεκινήσει η καταβολή για τις συντάξεις Μαΐου.

Ξεκινάει τη Μεγάλη Τρίτη η καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων Μαΐου του e-ΕΦΚΑ. Ειδικότερα:

  • Στις 19 Απριλίου 2022, ημέρα Μεγάλη Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ.ΟΑΕΕ, τ.ΟΓΑ, τ.ΕΤΑΑ, τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ).
  • Στις 20 Απριλίου 2022 ημέρα Μεγάλη Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες τον ΟΤΕ και το Δημόσιο που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9.
  • Στις 21 Απριλίου 2022, ημέρα Μεγάλη Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες τον ΟΤΕ και το Δημόσιο που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8.

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/fjRZSrE
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη