Ήρθη η ασυλία του Παύλου Πολάκη, «γιατί κρύβεστε δυο μέτρα άντρας πίσω από την ασυλία;» (βίντεο)

eurokinissi

Την άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη – για μια ακόμα φορά – αποφάσισε η Βουλή. Άγριος καβγάς με τη Φωτεινή Αραμπατζή της Νέας Δημοκρατίας.

Για πολλοστή φορά η Βουλή ήρε την ασυλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, με ψήφους 158 έναντι 102. Της απόφασης προηγήθηκε σφοδρότατη αντιπαράθεση μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και της Φωτεινής Αραμπατζή της Νέας Δημοκρατίας η οποία είχε προχωρήσει και σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.

«Έχετε άρει καμιά 20αρια φορές την ασυλία μου. Από τότε που έχετε αναλάβει κυβέρνηση έχω 23 δικαστήρια. Στα 20 εχω αθωωθεί» ανέφερε ο Παύλος Πολάκης, με τη Φωτεινή Αραμπατζή να του αντιτείνει: «Γιατί κρύβεστε πίσω από την ασυλία σας και δεν ζητάτε αντρίκια να πάμε στο δικαστήριο και να με πάτε αίμα! Γιατί κρύβεστε δύο μέτρα άντρας πίσω από την ασυλία σας; Τι φοβάστε; Φοβάστε ότι εκεί θα φανούν τα ψέματά σας;»

Η μήνυση της Φωτεινής Αραμπατζή κατά του Παύλου Πολάκη αφορούσε ανάρτηση του τελευταίου στην οποία την κατηγορούσε για ασφαλιστικές εισφορές που δεν έχει δώσει.

{https://www.youtube.com/watch?v=Jaoo3te3w8w}



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/WFNx49K
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη