Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: «Είχε μεγάλη αγάπη για τον Μάνο που μπορούσε να καταλήξει σε εμμονή»

Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: «Είχε μεγάλη αγάπη για τον Μάνο που μπορούσε να καταλήξει σε εμμονή»

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε για όλα  λίγα 24ωρα μετά τη νέα συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη. 

Αιχμές και «καρφιά» προς τη σύζυγό του, άφησε μέσω της κατάθεσής του ο Μάνος Δασκαλάκης αλλά και στην νέα συνέντευξη που παραχώρησε. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου έβαζε το τάμπλετ στο φέρετρο με τη Τζωρτζίνα δεν του φάνηκε ύποπτη η κίνηση, καθώς ήταν κάτι που είχε κάνει και με τα άλλα δύο παιδιά, ωστόσο τώρα ο ίδιος το βλέπει ύποπτο.

Η οικογένεια Πισπιρίγκου ωστόσο δίνει την δική της εκδοχή για όλα όσα ακούγονται σχετικά με την υπόθεση αλλά και σε τι κατάσταση βρίκσεται τώρα η 33χρονη κατηγορούμενη στη φυλακή.

«Το ποιος πένθησε και ποιος όχι, η Πάτρα το ξέρει», ανέφερε χαρακτηριστικά Ελένη Πισπιρίγκου στο STAR τονίζοντας τα «δολοφονικά ένστικτα» του Μάνου Δασκαλάκη που δήλωσε ότι θέλει να μπει για μισή ώρα στο κελί της Ρούλας.

Μεταξύ άλλων η Ελένη Πισπιρίγκου αναφέρθηκε και στην ενδοοικογενειακή βία που υπήρχε στο σπίτι καιγια την αίτηση διαζυγίου της Ρούλας.

«Η Ρούλα είχε μεγάλη αγάπη για τον Μάνο που μπορούσε να καταλήξει σε εμμονή», είπε σε άλλο σημείο. 

Τέλος μίλησε για την επικοινωνία που έχει με την κόρη της μέσα από την φυλακή περιγράφοντας πώς βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να δεχτεί ότι είναι εκεί μέσα. «Έχει καταρρεύσει, της είπα να κάνει υπομονή και όλα θα γίνουν», είπε χαρακτηριστικά. 

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/md24zEF
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη