Συνέντευξη της Πισπιρίγκου μέσα από την φυλακή: «Κατηγορούν εμένα, αν είμαι εγώ θα φανεί» (βίντεο)

Συνέντευξη της Πισπιρίγκου μέσα από την φυλακή: «Κατηγορούν εμένα, αν είμαι εγώ θα φανεί» (βίντεο)

Μία νέα συνέντευξη παραχώρησε η 33χρονη κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές στη Σίσσυ Χρηστίδου μιλώντας για τα νέα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως αναφορικά με το θάνατο της Τζωρτζίνας.

«Δεν ήξερα τι είναι η κεταμίνη, δεν έχω πρόσβαση και θα φανεί μέχρι το τέλος της υπόθεσης», είπε στην παρουσιάστρια η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Αναλυτικά η συνέντευξη της Πισπιρίγκου στο mega:

Σίσσυ Χρηστίδου: Τώρα περιμένεις το αίτημα αποφυλάκισης, σωστά; Το έχετε κάνει;

Ρούλα Πισπιρίγκου: Όχι, όχι, όχι ακόμα.

Σ.Χ: Εσένα ποιο σενάριο περνάει από το μυαλό σου αν αποδειχθεί και όπως φαίνεται υπάρχουν στοιχεία για αυτό, ότι ήταν ανθρωποκτονία ο θάνατος της Τζωρτζίνας. Τι σενάριο περνάει από το μυαλό σου; Δεν μπορεί να μην το έχεις σκεφτεί.

Ρ.Π: Το έχω ξαναπεί και το είπα και στην ομολογία μου. Είναι κοινή λογική. Ήμασταν συγκεκριμένοι άνθρωποι μέσα στο δωμάτιό της. Εγώ, γιατροί και νοσηλευτές. Δεν υπήρχαμε άλλοι. Εγώ λέω δεν είμαι, οι γιατροί λένε δεν είναι, άρα κάποιος από τους δύο είναι.

Σ.Χ: Περνάει από το μυαλό σου ότι μπορεί να ήθελε κάποιος άλλος να κάνει τέτοιο κακό σε εσάς;

Ρ.Π: Όχι, όχι, ποτέ, όχι, όχι για ποιον λόγο; Δεν υπήρχε κάποιος. Δεν μου αρμόζει να κατηγορώ. Έχουν βγει όλοι και έχουν κατηγορήσει εμένα, εγώ δεν είμαι σε θέση, δεν μου αρμόζει να κατηγορώ. Έχουν βγει όλοι και έχουν κατηγορήσει εμένα, εγώ δεν είμαι σε θέση, δεν μου αρμόζει να κατηγορήσω τον οποιονδήποτε. Αυτό θα φανεί, όποιος είναι θα φανεί. Αν είμαι εγώ θα φανεί.

Σ.Χ: Πώς το βλέπεις που παρόλο που έχουν βγει όλες αυτές οι, δεν ξέρω όλα αυτά τα πορίσματα και σας τα δώσαν σαν απάντηση, τώρα γυρνάνε πίσω και λένε να το ξαναδούμε και μήπως τελικά δεν ήταν και μήπως ήταν άλλος ο λόγος, πώς σου φαίνεται που αλλάζει, που αλλάζουν τα πορίσματα των ιατροδικαστών;

Ρ.Π: Επανεξετάζονται και ορθά κάνουν. Εγώ δεν θα επέμβω σε κανενός τη δουλειά. Ό,τι αποφασίσουν θα το κάνω. Αλλά να σου κάνω μία ερώτηση, εγώ τώρα; Δηλαδή ξαφνικά όλοι οι ιατροδικαστές, όλοι οι παθολογοανατόμοι, έχουν κάνει λάθος, έτσι; Στα παιδιά τα δικά μου συγκεκριμένα και οι γιατροί τώρα ασ πούμε στην κεταμίνη, δεν έχουν κάνει. Αλλά προσπαθούμε να βγάλουμε όλους λάθος για να βρούμε τι; Ότι βρήκαμε την ένοχη με την κεταμίνη που δεν έχει βρεθεί καν ακόμα και πρέπει να βάλουμε και τα άλλα δύο παιδιά γιατί αποκλείεται να είναι παθολογικά τα αίτια.

Σ.Χ: Την κεταμίνη όμως πως την εξηγείς εσυ Ρούλα; Τι περνάει από το μυαλό σου θέλω να μάθω. Τι σκέφτεσαι.

Ρ.Π: Έχω πει στην ομολογία μου πως την εξηγώ την κεταμίνη. Εγώ δεν την ήξερα την ουσία αυτή. Πρόσβαση δεν έχω πουθενά και αυτό φάινεται σιγα σιγά και θα φανεί μέχρι το τέλος της υπόθεσης, εγώ δεν έχω πρόσβαση και η κεταμίνη απ' ό,τι είδα και από τις απαντήσεις του «Παίδων» στη δικογραφία και αυτά, είναι στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ που κατέβηκαν να διασωληνώσουν το παιδί.

Σ.Χ: Α, υπάρχει στο βαλιτσάκι τους μέσα, λες;

Ρ.Π: Η απάντησή τους αυτή είναι. Δεν είναι δική μου απάντηση. Η απάντηση του νοσοκομείου είναι μέσα στη δικογραφία.

Δείτε βίντεο:



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/sQdXOSe
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη