-->

Καταθέτει αίτημα αποφυλάκισης η Ρούλα Πισπιρίγκου

Καταθέτει αίτημα αποφυλάκισης η Ρούλα Πισπιρίγκου

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση των τριών παιδιών που έφυγαν από τη ζωή στην Πάτρα - Καταθέτει αίτημα αποφυλάκισης η Ρούλα Πισπιρίγκου

 

Καταθέτει αίτημα αποφυλάκισης η 33χρονη κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Όθωνα Παπαδόπουλο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία του φακέλου και μόλις ολοκληρωθεί θα κατατεθεί το αίτημα αποφυλάκισης της κατηγορούμενης.

Κι άλλο φάρμακο φαίνεται ότι αναζήτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Μια ουσία που ζήτησε στο διαδίκτυο η Ρούλα Πισπιρίγκου δύο πριν εισαχθεί Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο, προκαλεί το ενδιαφέρον των Αρχών, όπως προέκυψε μετά την άρση του απορρήτου για τις ηλεκτρονικές συσκευές της 33χρονης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, εκτός από την κεταμίνη η προφυλακισθείσα για τη δολοφονία της κόρης της, φαίνεται ότι είχε αναζητήσει και την ουσία μιδοζαλάμη.

Το παιδί λάμβανε την ουσία αυτή σε τουλάχιστον δύο από τα νοσοκομεία στα οποία είχε νοσηλευτεί, το Ωνάσειο και το Αγλαΐα Κυριακού.Το φάρμακο αυτό χορηγήθηκε για την καταστολή των ανεξήγητων επεισοδίων με σπασμούς.

Η 33χρονη φαίνεται ότι αναζήτησε τη μιδοζαλάμη στις 17 Ιανουαρίου, όπως προκύπτει από την άρση του απορρήτου της.

 Κατά την ίδια πηγή, γνώριζε όλα τα φάρμακα που χορηγούνταν στο παιδί, ακόμα και τα μελλοντικά. Μάλιστα, σύμφωνα με τις καταθέσεις υγειονομικών, έφερε και αντιρρήσεις όταν χορηγήθηκε κάποιο νέο φάρμακο.

 from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/7VoKmix
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->