Το παράδοξο της σημερινής απεργίας, χωρίς μποτιλιαρίσματα οι δρόμοι (χάρτης)

Το παράδοξο της σημερινής απεργίας, χωρίς μποτιλιαρίσματα οι δρόμοι (χάρτης)

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας προχωρά η ΕΛ.ΑΣ λόγω της συγκέντρωσης που πραγματοποιεί η ΓΣΕΕ στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

 

Αυτήν την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στις λεωφόρους Βασιλίσσης Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας, από το ύψος της οδού Σέκερη, καθώς και στην οδό Σταδίου.

Το παράδοξο όμως είναι πώς ενώ τράβηξαν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς λόγω της συμμετοχής στην 24ωρη απεργία, υπάρχουν δρόμοι χωρίς ιδιαίτερη κίνηση όπως δείχνει και ο παρακάτω χάρτης:

xartis xoris kinisi

Η Κίνηση παρατηρείται μόνο στην οδό Κηφισίας και σε κάποιους δρόμους στο Ψυχικό ενω στον Κηφισσό η κυκλοφορία διεξάγεται χωρίς προβλήματα. Σημειώνεται πως η αστυνομία έχει ανακοινώσει από την Τρίτη πως για σήμερα και εξαιτίας της απεργίας δεν θα ισχύει ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE που έχει κίνηση



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/CBhRknE
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη