Συνεχίζεται η «παράνοια» στη Σανγκάη: Αναφορές πως χωρίζουν τα παιδιά από τους γονείς (βίντεο)

Συνεχίζεται η «παράνοια» στη Σανγκάη: Αναφορές πως χωρίζουν τα παιδιά από τους γονείς (βίντεο)

Εικόνες «φρίκης» μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ από το σκληρό lockdown της Σανγκάης, την ώρα που κινεζική τηλεόραση προσπαθεί να διασκεδάσει τους φόβους των πολιτών με εικόνες ανεφοδιασμού στα σούπερ μάρκετ

Οι αδιανόητες εικόνες που έρχονται τις τελευταίες ημέρες από τη Σαγκάη της Κίνας προκαλούν ανησυχία στη διεθνή κοινότητα, ενώ πληθαίνουν οι φωνές που αναρωτιούνται αν συμβαίνει κάτι παραπάνω που οι κινεζικές Αρχές δεν αφήνουν για την ώρα να διαρρεύσει.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που φθάνουν από την οικονομική πρωτεύουσα της Κίνας δείχνουν εξαιρετικά σκληρά μέτρα περιορισμού, έως και αποχωρισμό των παιδιών από τους γονείς τους για μέρες μόνο και μόνο επειδή βρέθηκαν θετικά στον ιό.

Η αντίσταση στα μέτρα των κατοίκων της Σαγκάης, πρωτοφανής για την περίοδο της πανδημίας, έχει ξαφνιάσει πολλούς. Κάποιοι μάλιστα εκφράζουν ανησυχία για το ενδεχόμενο εμφύλιων συγκρούσεων ως αποτέλεσμα της γενικευμένης αντίδρασης κατά των κιεζικών αρχών.

Σημειώνεται πως διακηρυγμένος στόχος των κινεζικών αρχών είναι η εξάλειψη της εμφάνισης κρουσμάτων στην κινεζική μεγαλούπολη μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/o6ndXcL
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη