-->

Τι ήθελε και τι θέλει να κρύψει ο Μάνος Δασκαλάκης για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Τι ήθελε και τι θέλει να κρύψει ο Μάνος Δασκαλάκης για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Το μήνυμα του Μάνου Δασκαλάκη  την ημέρα θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, οι αντιφάσεις και τα ερωτήματα.

Ωρα 20.30: Το pelop.gr ενημερώνεται, πως το τρίτο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη, η 9χρονη Τζωρτζίνα δεν βρίσκεται στη ζωή.

Ωρα 21.35 Η είδηση έχει διασταυρωθεί και δημοσιεύεται στο διαδικτυακό μέσο της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Ωρα: 21.55 Ο Μάνος Δασκαλάκης αποστέλλει μήνυμα, μέσω της εφαρμογής messenger (facebook) στον αρχισυντάκτη του αθλητικού τμήματος της «Π» και του pelop.gr, Βαγγέλη Γερογιάννη. Τον γνωρίζει από τότε που έπαιζε στα γήπεδα ποδοσφαίρου. Του ζητά να «κατέβει» το δημοσίευμα. Συγκεκριμένα γράφει: «Σεβαστείτε…Μην ανεβάζετε τπτ. Κατέβασε το. Γράφετε ότι θέλετε…».

Το δημοσίευμα αναφέρεται αποκλειστικά στην τραγική είδηση του θανάτου της Τζωρτζίνας και καταλήγει πως «ο θάνατος της εγείρει ερωτήματα, αφού πρόκειται για το τρίτο παιδί της ίδιας οικογένειας, που σε σύντομο χρονικό διάστημα φεύγει από τη ζωή».

Προβληματισμός που αποτυπώθηκε και αποδόθηκε αρχικά ως τραγικό παιχνίδι της μοίρας για το ζεύγος Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου. Προφανώς, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί εκείνη τη δεδομένη στιγμή, τα όσα θα ακολουθούσαν.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

Ο Μάνος Δασκαλάκης, το βράδυ της Παρασκευής, στην τηλεοπτική συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη και στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ερωτηθείς γιατί ζήτησε ν' «αποσυρθεί» η δημοσίευση ισχυρίστηκε, ότι αρχικά «πήρε τηλέφωνο στην εφημερίδα λέγοντας «κατεβάστε το, γιατί δεν είχε ειδοποιήσει γιαγιάδες και τα σχετικά, οπότε δεν γνώριζαν τίποτα» και συνεχίζοντας την απάντηση – αγνοώντας πως υπάρχει το μήνυμά του κάθε άλλο παρά ενός τέτοιου περιεχομένου – αναφέρει λανθασμένα (αν όχι ψευδώς) ότι το έστειλε στον αρχισυντάκτη Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο!

Ο ισχυρισμός του κ. Δασκαλάκη, ότι δεν είχαν ενημερωθεί πρόσωπα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος, καταρρίπτεται, καθώς αδιάψευστος μάρτυρας είναι…και ο χρόνος. Ο θάνατος της Τζωρτζίνας, σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγράψει οι γιατροί του «Αγλαΐα Κυριακού» και περιλαμβάνονται στη δικογραφία, βεβαιώνεται στις 15.50 το μεσημέρι του Σαββάτου της 29ης Ιανουαρίου και η δημοσίευση της είδησης γίνεται σχεδόν μετά από 5 ώρες (!), χρινικό διάστημα που θεωρείται αδύνατον για να μην είχαν πληροφορηθεί το τραγικό συμβάν οι «γιαγιάδες» και λοιποί συγγενείς (κατά τα λεγόμενα του), όταν μάλιστα η πληροφορία πως το παιδί «έφυγε» έφθασε στο pelop.gr από άτομο του ευρύτερου κύκλου του ζεύγους.

Γιατί επιμένει να μην απαντά, για την έκδηλη ανησυχία του;

Δεχθήκαμε μήνυμα στο pelop.gr, αλλά ο Μάνος Δασκαλάκης υποστηρίζει πως κάλεσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησο», κάτι που δεν συνέβη ποτέ. Ακολούθως, αναφέρει πως έστειλε μήνυμα…«ξεχνώντας» όμως την ταυτότητα του παραλήπτη. Σχετικά με το περιεχόμενο του μηνύματος, επικαλείται προσωπικούς λόγους, ενώ ουδέποτε ετέθη αυτή η παράμετρος σε γνώση των διαχειριστών του pelop.gr.

Ευλόγως, λοιπόν, προκύπτουν τα εξής ερωτήματα:

Γιατί ο Μάνος Δασκαλάκης, στις 29 Ιανουαρίου, επιχείρησε να «αποκρύψει» τη δημοσιοποίηση του θανάτου και του τρίτου παιδιού του;

Γιατί χαρακτήρισε μία αληθή είδηση…ως αναληθή, με τη φράση «γράφετε ό,τι θέλετε…»;

Πού βρήκε τη δύναμη – την ημέρα που έχασε τον παιδί του – να ασχοληθεί με το τι γράφει το κάθε ΜΜΕ;

Γιατί επιμένει να μη θέλει να απαντήσει για την έκδηλη ανησυχία του, τότε, που άρχισαν να εγείρονται ερωτήματα…περί περίεργων θανάτων;

Λέει, όμως, ότι του έκανε εντύπωση που τότε η γυναίκα του ήταν ανήσυχη με τη δημοσιότητα του θανάτου της Τζωρτζίνας και γενικά των 3 παιδιών τους.
Μόνο αυτή;from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/9oUIghn
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->