Πισπιρίγκου: Αυτό ήταν το λάθος της που την «πρόδωσε» στην παιδίατρο: «Μαμά, γιατί τρέμω;» (βίντεο)

Πισπιρίγκου: Αυτό ήταν το λάθος της που την «πρόδωσε» στην παιδίατρο: «Μαμά, γιατί τρέμω;» (βίντεο)

Ένα λάθος στην περιγραφή των επεισοδίων που πάθαινε η Τζωρτζίνα, φαίνεται πως «πρόδωσε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου και θορύβησε τους παιδιάτρους.

Όταν η 9χρονη εισήχθη στο Ωνάσειο για να βάλει απινιδωτή, σε συζήτηση που είχε η Ρούλα με το παιδί για τους σπασμούς της στο σπίτι, έκανε ένα λάθος το οποίο και εντόπισε η γιατρός και το ανέφερε στην κατάθεσή της.

Τα όσα είχε συζητήσει με την 33χρονη, προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό σήμερα, αποκάλυψε στο Star η παιδίατρος, Σταυρούλα Μπούντα. «Μου είπε ότι η Τζωρτζίνα είχε ξανακάνει σπασμούς στο σπίτι τους στην Πάτρα και εξαιτίας αυτών των σπασμών πήγαν στο νοσοκομείο, όπου έπαθε η Τζωρτζίνα την ανακοπή. Όταν της ζητούσε να μου περιγράψει τη φύση του επεισοδίου μου απάντησε ότι η Τζωρτζίνα έτρεμε και της είπε "μαμά κοίτα πως τρέμω. Γιατί τρέμω;"» ανέφερε.

Δεδομένου ότι αυτό δε συνιστά σπασμούς, γιατί σε γενικευμένους σπασμούς ο ασθενής δεν έχει επικοινωνία, η παιδίατρος ζήτησε να της διευκρινίσει αν μόνο το παιδί είχε επικοινωνία κατά το αναφερόμενο επεισόδιο σπασμών. Τότε, η μητέρα της απάντησε πως αρχικά είχε επικοινωνήσει, την οποία στη συνέχεια απώλεσε, σύμφωνα με την κ. Μπούντα. Το ψέμα της Ρούλας Πισπιρίγκου φάνηκε και η ίδια προσπάθησε να το «μπαλώσει», ωστόσο δεν έπεισε τη γιατρό.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/mkD8AgJ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη