-->

Πισπιρίγκου: Αυτό ήταν το λάθος της που την «πρόδωσε» στην παιδίατρο: «Μαμά, γιατί τρέμω;» (βίντεο)

Πισπιρίγκου: Αυτό ήταν το λάθος της που την «πρόδωσε» στην παιδίατρο: «Μαμά, γιατί τρέμω;» (βίντεο)

Ένα λάθος στην περιγραφή των επεισοδίων που πάθαινε η Τζωρτζίνα, φαίνεται πως «πρόδωσε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου και θορύβησε τους παιδιάτρους.

Όταν η 9χρονη εισήχθη στο Ωνάσειο για να βάλει απινιδωτή, σε συζήτηση που είχε η Ρούλα με το παιδί για τους σπασμούς της στο σπίτι, έκανε ένα λάθος το οποίο και εντόπισε η γιατρός και το ανέφερε στην κατάθεσή της.

Τα όσα είχε συζητήσει με την 33χρονη, προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό σήμερα, αποκάλυψε στο Star η παιδίατρος, Σταυρούλα Μπούντα. «Μου είπε ότι η Τζωρτζίνα είχε ξανακάνει σπασμούς στο σπίτι τους στην Πάτρα και εξαιτίας αυτών των σπασμών πήγαν στο νοσοκομείο, όπου έπαθε η Τζωρτζίνα την ανακοπή. Όταν της ζητούσε να μου περιγράψει τη φύση του επεισοδίου μου απάντησε ότι η Τζωρτζίνα έτρεμε και της είπε "μαμά κοίτα πως τρέμω. Γιατί τρέμω;"» ανέφερε.

Δεδομένου ότι αυτό δε συνιστά σπασμούς, γιατί σε γενικευμένους σπασμούς ο ασθενής δεν έχει επικοινωνία, η παιδίατρος ζήτησε να της διευκρινίσει αν μόνο το παιδί είχε επικοινωνία κατά το αναφερόμενο επεισόδιο σπασμών. Τότε, η μητέρα της απάντησε πως αρχικά είχε επικοινωνήσει, την οποία στη συνέχεια απώλεσε, σύμφωνα με την κ. Μπούντα. Το ψέμα της Ρούλας Πισπιρίγκου φάνηκε και η ίδια προσπάθησε να το «μπαλώσει», ωστόσο δεν έπεισε τη γιατρό.from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/mkD8AgJ
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->