Στη Ρεβυθούσα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το σχέδιο επαρκούς τροφοδοσίας φυσικού αερίου

Στη Ρεβυθούσα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το σχέδιο επαρκούς τροφοδοσίας φυσικού αερίου

Τις εγκαταστάσεις του τερματικού σταθμού Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου στο νησί της Ρεβυθούσας, αναμένεται να επισκεφθεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται σήμερα τον τερματικό σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου στη Ρεβυθούσα όπου θα ενημερωθεί για το σχέδιο εγκατάστασης μίας επιπλέον πλωτής δεξαμενής 150.000 κυβικών μέτρων, με στόχο τη θωράκιση της χώρας στο ενδεχόμενο διακοπής τροφοδοσίας από τη Ρωσία, ενώ αναμένεται να στείλει νέο μήνυμα στην Ευρώπη.

Διαβεβαιώσεις για την ενεργειακή επάρκεια της χώρας αναμένεται να παράσχει εκ νέου ο πρωθυπουργός από τον τερματικό σταθμό Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου στη Ρεβυθούσα, τον οποίο επισκέπτεται με τον Κώστα Σκρέκα στις 9.30 σήμερα το πρωί, προκειμένου να ενημερωθεί λεπτομερώς για την υποδομή και το εναλλακτικό σχέδιο που δρομολογεί το Υπουργείο Ενέργειας για την ενεργειακή ασφάλεια υπό τον κίνδυνο ο Βλαντιμίρ Πούτιν να κλείσει ολοκληρωτικά τη στρόφιγγα τροφοδοσίας του αερίου προς την Ευρώπη.

 



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/9CgF2ws
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη