«Βόμβα» Κατερινόπουλου: «Δεν εμπιστεύομαι κάποιους από την ασφάλεια Πατρών» (βίντεο)

«Βόμβα» Κατερινόπουλου: «Δεν εμπιστεύομαι κάποιους από την ασφάλεια Πατρών» (βίντεο)

Ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, σχολίασε τις πρόσφατες διαρροές από την ασφάλεια της Πάτρας για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου.

 

Έπειτα από τις νέες αποκαλύψεις που έγιναν αναφορικά με τα ευρήματα του θανάτου της μικρής Ίριδας, ο Θανάσης Κατερινόπουλος έριξε ακόμη μία «βόμβα».

Κάποιοι - που έχουν «λερωμένη τη φωλιά τους» σε παλιές υποθέσεις - «δεν δικαιούνται» να ομιλούν, σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν εμπιστεύομαι κάποιους από την ασφάλεια Πατρών», πρόσθεσε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, σχολιάζοντας ένα cd με φωτογραφίες των ευρημάτων της Ίριδας που ήταν «κλειδωμένο σε συρτάρι στην ασφάλεια της Πάτρας» και δεν έχει περάσει ακόμη στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Όπως τόνισε, τέλος, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, η έλλειψη εμπιστοσύνης του έχει προκύψει από προσωπικούς λόγους, ενώ χαίρεται που την υπόθεση πλέον έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/xcq1wSo
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη