-->

Πάτρα: «Ψάξτε οστά, νύχια και μαλλιά», ο ιατροδικαστής που «έδειξε» την «Μήδεια του Κορδελιού» μιλάει για την υπόθεση (βίντεο)

Sceenshot/Mega

Η υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα έχει σοκάρει το Πανελλήνιο και όχι μόνο. Μετά την φυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, ξύπνησαν μνήμες από μια ιστορία που είχε επίσης σοκάρει, η λεγόμενη «Μήδεια του Κορδελιού».

Τριάντα επτά χρόνια έχουν περάσει από τη στιγμή που ο ομότιμος καθηγητής ιατροδικαστικής και τοξικολογίας ΑΠΘ, Δημήτρης Ψαρούλης, είχε καταφέρει να λύσει το γρίφο της υπόθεσης που θυμίζει πολύ τα όσα παρακολουθεί σοκαρισμένο το πανελλήνιο στην Πάτρα.

Οι συνθήκες θανάτου των τριών παιδιών, της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας, του ξύπνησαν μνήμες από το 1985 και δηλώνει πως η επιστήμη θα βρει τις απαντήσεις.

«Οπωσδήποτε μας γύρισε στην εποχή εκείνη γιατί κι εμείς είχαμε μια φαρμακευτική δηλητηρίαση. Μπορεί να λυθεί το ζήτημα αλλά θέλει λίγο δουλειά.»

Ο πολύπειρος ιατροδικαστής τονίζει ότι πρέπει να ερευνηθεί το περιβάλλον των άτυχων κοριτσιών.

«Πρέπει να πάρουν είκοσι τρίχες από τη μία πλευρά, είκοσι από την άλλη και να τα στείλουν για ανάλυση στο πανεπιστήμιο της Κρήτης ή της Θεσσαλονίκης.

Το ενδεχόμενο να βρούμε χρήση στο παρελθόν, είναι πιθανό. Το φάρμακο αποθηκεύεται στα νύχια, στις τρίχες και τα οστά. Και δύο χρόνια μετά, θα βγάλουν αποτέλεσμα.

Όλα όσα έχω ακούσει μέχρι τώρα είναι ασκήσεις επί χάρτου. Έχουμε αντικειμενικό στοιχείο στα χέρια μας και αυτό είναι η ανάλυση.», είπε ο κ. Ψαρούλης στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Δείτε βίντεο:

{https://www.youtube.com/watch?v=XNEWC-CunVA&ab_channel=FosStoTounelNikolouli}from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/4sMOgRi
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->