Ντόναλντ Τραμπ: Έφυγε οργισμένος από συνέντευξη, «κλείσε την κάμερα τώρα» (βίντεο)

Ντόναλντ Τραμπ: Έφυγε οργισμένος από συνέντευξη, «κλείσε την κάμερα τώρα» (βίντεο)

Ως «αμφιλεγόμενο» κρίνεται το υλικό που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν αναφορικά με τη συνέντευξη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και το πώς έφυγε από τη συνέντευξη.

Το ζήτημα που έχει ξεσπάσει είναι αν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έφυγε θυμωμένος ή αν το υλικό κόπηκε με αυτόν τον τρόπο στο trailer για να διαφημιστεί με αυτόν τον τρόπο η νέα εκπομπή του Μόργκαν.

Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα και θα περιλαμβάνει τη συνέντευξη, με τις αντικρουόμενες αφηγήσεις να αυξάνουν το ενδιαφέρον για τη συζήτησή τους.

Ο Τραμπ είναι ο πρώτος καλεσμένος του Μόργκαν στη νέα του εκπομπή, "Piers Morgan Uncensored". Ο Άγγλος παρουσιαστής φέρεται να έχει πει στον πρώην πρόεδρο ότι έχασε το 2020 και ότι ήταν «ελεύθερες και δίκαιες εκλογές».

«Μόνο ένας ανόητος θα το πίστευε αυτό», απάντησε ο Τραμπ με τον Μόργκαν να απαντά: «νομίζετε ότι είμαι ανόητος;». «Τώρα το πιστεύω, ναι», είπε ο Τραμπ, λέγοντας στον Μόργκαν ότι ήταν πολύ πιο ειλικρινής από εκείνον.

Ο Τραμπ είπε στη συνέχεια ότι θα ήθελε να τελειώσει τη συνέντευξη και ζήτησε να κλείσει η κάμερα, αναφερόμενος στον Μόργκαν ως «πολύ ανέντιμο», σύμφωνα πάντα με τα πλάνα που υπάρχουν στο τρέιλερ.

Ο Τραμπ εξέδωσε μια δήλωση σχετικά με τη συνέντευξη. «Ο Πιρς Μόργκαν, όπως και το Fake News Media, προσπάθησε να μοντάρει παράνομα και παραπλανητικά τη μακρά και κουραστική συνέντευξή του μαζί μου», είπε, αλλά δεν εξήγησε τι ήταν παράνομο στο μοντάζ.

«Τα καλά νέα είναι ότι η συνέντευξη μαγνητοσκοπήθηκε και από εμάς ως μέσο για να τον κρατήσουμε ειλικρινή». Ο Μόργκαν επιστρέφει στην τηλεόραση μετά την αποχώρησή του από την εκπομπή «Good Morning Britain» πέρυσι, ενώ αναμένεται να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνέντευξή του με τον Τραμπ σε στήλη που θα δημοσιευτεί στην εφημερίδα New York Post.

Η συνέντευξη θα βγει στον αέρα στις 25 Απριλίου στο Fox Nation και στην ιστοσελίδα TalkTV.

{https://www.youtube.com/watch?v=2tBaJwjB8oc&t=2s}



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/BlRI5eU
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη