Ο άνετος Μακρόν με το ανοιχτό πουκάμισο και το δασύτριχο στήθος (εικόνα)

Ο άνετος Μακρόν με το ανοιχτό πουκάμισο και το δασύτριχο στήθος (εικόνα)

 Θραύση κάνει στο διαδίκτυο μια παρασκηνιακή φωτογραφία του Εμανουέλ Μακρόν, στην οποία κάθεται σε έναν κίτρινο καναπέ, γελάει και φορά ένα ανοιχτό πουκάμισο που αφήνει να φαίνεται το δασύτριχο στήθος του.

Πρόκειται για φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter η επίσημη φωτογράφος του υποψηφίου στις προεδρικές εκλογές, Εμάνουελ Μακρόν, μαζί με διάφορα ακόμα «κλικ» από την προεκλογική του καμπάνια. Στο υλικό που ανέβασε η Soazig de la Moissonnière στο Instagram, ο Εμανουέλ Μακρόν φαίνεται πιο χαλαρός, πιο ανθρώπινος, να γελά, να τρέχει και φυσικά να κρατά αγκαλιά τη σύζυγό του, Μπριζίτ, σε μία ρομαντική στιγμή.

Η φωτογραφία βέβαια που κέρδισε τις εντυπώσεις είναι αυτή με το ανοιχτό πουκάμισο του Γάλλου προέδρου, στην οποία οι χρήστες του Twitter, τον συγκρίνουν με τον Ρότζερ Φέντερερ και άλλους ζεν πρεμιέ όπως ο Σον Κόνερι ή ο Μπαρτ Ρέινονλτς.

ΜΑΚΡΟΝ

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι νέες «παρασκηνιακές» φωτογραφίες του Μακρόν έχουν πιθανώς ως στόχο να «κερδίσουν» νέους ψηφοφόρους, δεδομένου ότι η απήχηση της υποψήφιας της γαλλικής ακροδεξιάς, Μαρίν Λεπέν στις μικρότερες ηλικίες έχει αυξηθεί σημαντικά, συγκριτικά με την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση.

Ο δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών θα διεξαχθεί στις 24 Απριλίου και, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ο Εμανουέλ Μακρόν να παρουσιάζεται ως φαβορί στη μάχη με τη Μαρί Λεπέν, έχοντας ένα καθαρό προβάδισμα. Πάντως, πολλά αναμένεται να κριθούν στο debate των δύο υποψηφίων την ερχόμενη Τετάρτη, με την επικεφαλής της ακροδεξιάς να ποντάρει στην αντιπαράθεση με τον απερχόμενο πρόεδρο για να κάνει την ανατροπή.

{https://ift.tt/tFlxJ7a}

Βέβαια, για να γίνει η Λεπέν η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην ιστορία της Γαλλίας, θα πρέπει να κερδίσει τους υποστηρικτές του υποψηφίου της αριστεράς, Ζαν-Λικ Μελανσόν, που ήρθε οριακά τρίτος στον πρώτο γύρο, κάτι που φαντάζει απίθανο, ενώ περιμένει μήπως όσοι απείχαν την πρώτη Κυριακή να την ψηφίσουν για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για τον απερχόμενο πρόεδρο.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/6rc3Xqb
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη