Ρούλα Πισπιρίγκου: Εισαγγελική παρέμβαση για τη διαρροή των καταθέσεων για το θάνατο της Τζωρτζίνας

eurokinissi

Εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας με σκοπό να εντοπιστούν όσοι διέρρευσαν τις καταθέσεις για τον θάνατο της Τζωρτζίνας έδωσε η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. 

Η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έδωσε εντολή για προκαταρκτική έρευνα ώστε να εντοπιστούν τα πρόσωπα που διέρρευσαν τις καταθέσεις που αφορούν τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Μόλις χθες έγιναν ευρύτερα γνωστές οι καταθέσεις τόσο του εντατικολόγου όσο και της παιδιάτρου που ασχολήθηκαν με την Τζωρτζινα στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Η εισαγγελία διαπίστωσε ότι υπάρχει παραβίαση του δικαστικού απορρήτου από πρόσωπο στο οποίο το δικαστικό απόρρητο ήταν προσιτό λόγω της υπηρεσίας του ή της συμμετοχής του στη διαδικασία και ηθικής αυτουργίας σε αυτό καθώς και παράνομης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. 

Στο μικροσκόπιο της έρευνας αναμένεται να μπουν πρόσωπα με πρόσβαση στη δικογραφία όσοι μπορεί να ενήργησαν ως ηθικοί αυτουργοί στην παραβίαση του δικαστικού απορρήτου. 



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/dVeFNlg
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη