Γαλιατσάτος: «Κάτι περίεργο συμβαίνει στην Σανγκάη - Μήπως υπάρχει νέα μετάλλαξη και δεν το λένε;» (βίντεο)

Γαλιατσάτος: «Κάτι περίεργο συμβαίνει στην Σανγκάη - Μήπως υπάρχει νέα μετάλλαξη και δεν το λένε;» (βίντεο)

Εξαιρετικά προβληματισμένος εμφανίστηκε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Johns Hopkins Παναγής Γαλιατσάτος, σχετικά με τις δυστοπικές εικόνες που έρχονται από την Σανγκάη, την πόλη που προσπαθεί να μηδενίσει τα κρούσματα κορονοϊού.

Συγκεκριμένα ο κ. Παναγής Γαλιατσάτος εξέφρασε την ελπίδα να μην κρύβει η Κίνα μια νέα μετάλλαξη του κορονοϊού, πίσω από το σκληρό lockdown που έχει επιβληθεί στη Σανγκάη.

«Βρίσκω πολύ περίεργο τι συμβαίνει στη Σαγκάη. Είμαστε δύο χρόνια τώρα μέσα στην πανδημία. Και η επιστήμη, η έρευνα έχουν φτάσει σε μια στιγμή που ξέρουμε πώς να ζήσουμε με τον COVID και ξέρουμε να τον "κρατήσουμε" σαν ένα κρύωμα» δήλωσε ο πνευμονολόγος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Όπως υπογράμμισε ο καθηγητής, «έχουμε εμβόλια, φάρμακα, μάσκες... Αυτά που βλέπουμε στη Σανγκάη, πολλοί γιατροί φίλοι μου λένε ότι είναι πολύ παράξενο... Αυτά τα κάνεις στην αρχή που είχαμε φόβο, δεν ξέραμε τι ήταν ο ιός τι κακό θα μάς έκανε. Μια υπόθεση είναι ότι έτσι είναι ο πολιτισμός τους δεν θέλουν ούτε νέα κρούσματα ούτε έναν ασθενή, το έχουμε δει αυτό στην Κίνα πολλές φορές.

Η άλλη υπόθεση είναι: μήπως έχει γίνει κάτι που δεν μάς το λένε; Δύο χρόνια πριν αυτό είδαμε με τον COVID (με ανακοινώσεις) μέσω των γιατρών στο ίντερνετ. Μήπως υπάρχει νέα μετάλλαξη και δε μας το λένε. Ελπίζω να είναι το πρώτο, ο πολιτισμός τους, αλλά είναι πολύ περίεργο, δεν χρειάζονται αυτά, έχουμε τα εργαλεία να ζήσουμε με τον COVID».

«Είναι ο πολιτισμός τους ή μήπως κάτι χειρότερο θα βγει; Δε θέλω να πιστεύω ότι πάλι μας κρύβουν, για δεύτερη φορά σε δυο χρόνια, κάποιο άλλο μυστικό. Αυτό ελπίζω» σημείωσε ο κ. Γαλιατσάτος.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ISCQjEW
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη