Ολυμπιακός: Στο Μονακό για να πάρει πίσω το πλεονέκτημα και να... φύγει για Βελιγράδι

eurokinissi

Στη "Salle Gaston Medecin" του Μονακό μεταφέρεται η σειρά των πλέι οφ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τους Μονεγάσκους αυτή την εβδομάδα, για τα πλέι οφ της Euroleague. Μετά τη βαριά ήττα, στο ΣΕΦ, στο Game 2 τη Μεγάλη Παρασκευή, ο Ολυμπιακός απώλεσε το πλεονέκτημα έδρας και οι δύο ομάδες είναι πλέον ισόπαλες 1-1.

ο Ολυμπιακός με δύο νίκες στο Πριγκιπάτο, την Τετάρτη (27/4) και την Παρασκευή (29/4), θα «σφραγίσει» το εισιτήριο για το φάιναλ φορ του Βελιγραδίου με 3-1, με μία νίκη στα δύο παιχνίδια (2-2) θα επιστρέψει στο ΣΕΦ για το Game 5 ή an ηττηθεί και στα δύο παιχνίδια από τη Μονακό θα ολοκληρώσει το ευρωπαϊκό ταξίδι του για φέτος με 1-3.

Όσο κι αν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αισθάνθηκαν απογοήτευση, αφού ήθελαν το 2-0, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δείχνουν ικανοί για τουλάχιστον ένα «διπλό» επί της Μονακό.

Ο Σάσα Βεζένκοφ και ο Κώστας Παπανικολάου μετά το 1-1 δηλώνουν: «Αν κάνει τρεις νίκες η Μονακό απέναντί μας, τότε ας πάει αυτή στο Βελιγράδι».

Μόλις δύο εντός έδρας ήττες υπέστη ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ στη Euroleague την τρέχουσα σεζόν, αλλά για την ομάδα του Πειραιά η δεύτερη ήρθε τη χειρότερη χρονικά στιγμή. Μόνο ο Ερυθρός Αστέρας είχε καταφέρει στην κανονική περίοδο να αλώσει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Όμως την Παρασκευή, οι «ερυθρόλευκοι» επέτρεψαν στον Σάσα Ομπράντοβιτς και τους παίκτες του να τους «χαλάσουν το μυαλό» και να κάνουν το "break" στη σειρά, με εμφατικό τρόπο (72-96).

Αν και οι... γνώστες περίμεναν πως το δεύτερο παιχνίδι δεν θα έχει καμία σχέση με το δεύτερο, τίποτα δεν προμήνυε μια τόσο μεγάλη διαφορά, η οποία είναι και η μεγαλύτερη ήττα αυτή τη σεζόν για τον Ολυμπιακό, ενώ ξεπερνά και το -20 που υπέστη στην 31η αγωνιστική από την ίδια αντίπαλο, στη regular season. Κι ενώ στον 1ο προημιτελικό ο Ολυμπιακός νίκησε με 71-54 τους Μονεγάσκους, στον 2ο δέχτηκε 42 περισσότερους πόντους. 

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς μεταμόρφωσε τη Μονακό από τις αρχές του Δεκεμβρίου, όταν επέστρεψε για δεύτερη θητεία στην τεχνική ηγεσία και έβγαλε κρυφά «χαρτιά» από το μανίκι του στον 2ο αγώνα με τους «ερυθρόλευκους».

Διαθέτει έναν «καυτό» σκόρερ, τον Μάικ Τζέιμς, τον οποίο ο Ολυμπιακός σταμάτησε για τρία ημίχρονα πριν περάσει «στη ζώνη του λυκόφωτος» και κάνει πλάκα στο δεύτερο ημίχρονο του ΣΕΦ. Εάν ο Ολυμπιακός δε θέλει να χάσει και πάλι την ευκαιρία ενός «εντός έδρας» Final 4 στο Βελιγράδι, σήμερα είναι η μεγάλη ευκαιρία να το αποδείξει.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/zwWjlMy
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη