ΑΣΕΠ: «Τρέχουν» εκατοντάδες προσλήψεις σε Δήμους, αναλυτικά οι προκηρύξεις

ΑΣΕΠ: «Τρέχουν» εκατοντάδες προσλήψεις σε Δήμους, αναλυτικά οι προκηρύξεις

Πάνω από 200 προσλήψεις τρέχουν μέσω ΑΣΕΠ σε δήμους. Το Dnews σας παρουσιάζει αναλυτικά τις προκηρύξεις.

Προσλήψεις 6 ατόμων στην Π. ΚεντρικήςΜακεδονίας

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

 Προσλήψεις 13 ατόμων στο Δήμο Σαρωνικού

Η Ανώνυμη Δημοτική Μονομετοχική Κατασκευαστική Εταιρεία Σαρωνικού ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δεκατριών (13) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών της.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο γραφείο της ΑΔΜΚΕΣ Α.Ε. (Δημαρχείο Σαρωνικού, Λεωφ. Αθηνών & Ρήγα Φεραίου, Τ.Κ. 19010, Καλύβια Αττικής, τηλ. 2299320300 εσωτ. 366) και αρμόδια για την παραλαβή των αιτήσεων είναι η κ. Συρίγα Σοφία κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά τους εντός προθεσμίας είκοσι (20) εργάσιμων ημερών από την επομένη της ανάρτησης της στο χώρο ανακοινώσεων της Ανώνυμης Δημοτικής Μονομετοχικής Κατασκευαστικής Εταιρείας Σαρωνικού, δηλαδή από 28/04/2022 μέχρι και 26/05/2022.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

 Προσλήψεις 4 συμβασιούχων στη ΔΕΥΑ Ορεστιάδας

Η ΔΕΥΑ Ορεστιάδας γνωστοποιεί την πρόσληψη 4 ατόμων με σύμβαση ΙΔΟΧ διάρκειας 8 μηνών.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Προσλήψεις 8 ατόμων στην ΕΦΑ Λασιθίου

Η ΕΦΑ Λασιθίου ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου «Ανασκαφική Έρευνα στη νησίδα Χρυσή» του έργου «ΑΝΑΔΕΙΞΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ» με Κ.Α. 2017ΕΠ50200004 της ΣΑΕΠ 502 για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Προσλήψεις 16 υδρονομέων στο Δ. Ζαγοράς Μουρεσίου

Ο Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να προσληφθούν ως Υδρονομείς Άρδευσης, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την αρδευτική περίοδο 2022, με τους όρους που αναφέρονται παρακάτω, να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έως και 06-05-2022, ημέρα Παρασκευή, στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου μας, στο Δημαρχείο της Ζαγοράς, με την αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Εποχικοί: 17 Προσλήψεις στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Θήρας

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Θήρας ανακοινώνει την πρόσληψη 17 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΑΣΕΠ: 40 Προσλήψεις στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Η περιφέρεια Δυτικής Δυτικής Ελλάδας γνωστοποιεί την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σαράντα (40) ατόμων.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

8 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας

Η Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας ανακοινώνει την πρόσληψη 8 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 6,5 μηνών και όχι πέρα της 30/11/2022.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

33 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Σάμης

Ο Δήμος Σάμης ανακοινώνει την πρόσληψη 33 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

15 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Χερσονήσου

Ο Δήμος Χερσονήσου ανακοινώνει την πρόσληψη 15 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

50 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Θάσου

Ο Δήμος Θάσου ανακοινώνει την πρόσληψη 50 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 6 μηνών.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 28/04/2022-09/05/2022

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/c2lKoa0
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη