-->

«Μίλησε» το κινητό της Ρούλας Πισπιργίκου για τα παραπλανητικά τηλεφωνήματα, τι απαντά η ίδια

«Μίλησε» το κινητό της Ρούλας Πισπιργίκου για τα παραπλανητικά τηλεφωνήματα, τι απαντά η ίδια

Στο προσκήνιο έχουν έρθει τις τελευταίες ώρες δύο ανώνυμα τηλεφωνήματα που έγινε σε τηλεοπτικές εκπομπές, με τη γυναίκα που μιλούσε να προσπαθεί να βάλει στο κάδρο των ευθυνών τον Μάνο Δασκαλάκη.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω από τα παραπλανητικά τηλεφωνήματα τα οποία είχαν ως στόχο να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες των Αρχών καθώς έγιναν λίγες ημέρες πριν την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, βρισκόταν η 33χρονη μητέρα ή κάποιο συγγενικό της πρόσωπο.

Σε αυτά τα τηλεφωνήματα, το «ανώνυμο» πρόσωπο έκανε λόγο για δολοφονία των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, ενώ στη συνέχεια προσπαθούσε να ενοχοποιήσει τον Μάνο Δασκαλάκη, πατέρα των παιδιών.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, την επίμαχη ημέρα (σ.σ δηλαδή στις 25 Μαρτίου) από το τηλέφωνο της 33χρονης μητέρας πραγματοποιήθηκαν δύο τηλεφωνήματα στην εν λόγω δημοσιογράφο. Το ένα στις 11:01 και το επόμενο στις 11:33. Η συνολική διάρκεια των δύο κλήσεων ήταν περίπου 9 λεπτά.

Πρόκειται ίσως για τα σημαντικότερα λεπτά σε ολόκληρη την υπόθεση, αφού εφόσον αποκαλυφθεί ότι πρόκειται για την Ρούλα Πισπιρίγκου, ή κάποιο κοντινό της πρόσωπο τότε ουσιαστικά θα μιλάμε για την έμμεση «ομολογία» της 33χρονης, μιας και στο τηλεφώνημα γίνεται ξεκάθαρα λόγος για «δολοφονία» των τριών παιδιών.

Μάλιστα, όπως και στο τηλεφώνημα της 15ης Μαρτίου έτσι και σε αυτό, όχι μόνο προσπαθεί να μετακυλήσει την ευθύνη για τον θάνατο των παιδιών στο σύζυγό της, αλλά ουσιαστικά «ομολογεί» ότι τα τρία παιδιά δεν κατέληξαν από παθολογικά αιτία όπως ισχυριζόταν μέχρι τότε!

Τι λέει η Πισπιρίγκου για τα τηλεφωνήματα

Στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού στην Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», η 33χρονη κατηγορούμενη, δεν παραδέχεται αλλά ούτε αρνείται ότι έχουν γίνει αυτές οι κλήσεις. Θα το ξεκαθαρίσει λέει, όταν έρθει η ώρα.

Σ.Χ: Έχει προκύψει και ένα θέμα με ένα ψεύτικο τηλεφώνημα, μια φωνή παραποιημένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου που μετά ισχυρίστηκαν δημοσιογράφοι ότι αυτό έχει γίνει από εσένα. Και ότι έχει αλλοιωθεί η φωνή και ότι μάλιστα υπήρχε και η καταγραφή της κλήσης αυτής.

Ρ.Π: Ότι έχω να το πω, το έχω πει στις αρχές και όταν ρωτήθηκα, απάντησα.

Σ.Χ: Ότι;

Ρ.Π: Δεν μπορώ να το πω δημόσια. Όμως οι αρχές γνωρίζουν. Θα το ξεκαθαρίσω όταν έρθει η ώρα.from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/pBFjuJb
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->