Μαρίν Λεπέν: «Στόχος μου να είναι η Γαλλία χώρα ειρήνης, να είναι κυρίαρχη»

Μαρίν Λεπέν: «Στόχος μου να είναι η Γαλλία χώρα ειρήνης, να είναι κυρίαρχη»

Τις πρώτες της δηλώσεις έκανε η Μαρίν Λεπέν μετά την ανακοίνωση των exit poll για τις εκλογές στη Γαλλία.

 

Αποφασισμένη για τη νίκη στις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία εμφανίστηκε η Μαρίν Λε Πεν στις πρώτες δηλώσεις της μετά τα exit polls, που «στέλνουν» στο δεύτερο γύρο με τον Εμανουέλ Μακρόν.

«Όλοι όσοι δεν ψήφισαν σήμερα για τον Μακρόν επιθυμούν να βρεθούν σε αυτήν την επανένωση. Θέλω αυτές οι 15 ημέρες που έρχονται, να υπάρχει μία τίμια συζήτηση. Απευθύνομαι στον κάθε Γάλλο ψηφοφόρο για να μπορούμε να αποφασίσουμε για όλα τα θέματα, ως πρόεδρος όλων των Γάλλων. Στις 24 Απριλίου παίρνουμε αποφάσεις για τα επόμενα πέντε χρόνια, που θα δεσμεύουν τη Γαλλία για τα επόμενα πενήντα χρόνια, στη μετανάστευση, τον στρατό, το διπλωματικό μέτωπο. Μετά το δεύτερο γύρο, θέλω να είμαι η πρόεδρος όλων των Γάλλων. Αυτό που διακυβεύεται είναι η κοινωνική επιλογή πολιτισμού. Από την ψήφο σας εξαρτάται η θέση που θέλουμε να δώσουμε στα άτομα αντί του χρήματος. Τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε δικαιώματα. Από την ψήφο σας θα εξαρτηθούν οι πολιτικές αποφάσεις της επόμενης πενταετίας. Στόχος μου να είναι η Γαλλία χώρα ειρήνης. Να είναι κυρίαρχη. Θα ελέγξω τη μετανάστευση αφουγκραζόμενη τους πάντες", δήλωσε η Μαρίν Λε Πεν.

Συνεχίζοντας, κάλεσε τους ψηφοφόρους να στηρίξουν, «ώστε η Γαλλία να είναι δύναμη ειρήνης και να αποκαταστήσουμε την αυτοδιάθεση των Γάλλων. Θα διασφαλίσουμε τη Μετανάστευση και την ασφάλεια για όλους, εγγυημένοι των σεβασμό όλων. Έχουμε μία σειρά λύσεων που προτείνουμε με έναν προϋπολογισμό, με σαφή διατύπωση, που αποσκοπεί στο να θεραπεύσει τα βαθύτερα ρήγματα στη χώρα μας», πρόσθεσε.

{https://twitter.com/France24_en/status/1513226863732264961}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/JmKYAD2
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη