Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι «ύποπτες» κλήσεις πριν και μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι «ύποπτες» κλήσεις πριν και μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται το κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου και όλες οι κλήσεις που έκανε και δέχτηκε η 33χρονη λίγο πριν από θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. 

Διεξοδικά εξετάζονται από τις Αρχές, τα κινητά που είχε στην κατοχή της η Ρούλα Πισπιρίγκου, για τυχόν για τυχόν πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον τρόπο που βρέθηκε η κεταμίνη και χορηγήθηκε στη μικρή Τζωρτζίνα, από την οποία επήλθε ο θάνατός της.

Μάλιστα, όπως λένε άνθρωποι που έχουν γνώση των ερευνών, οι κλήσεις κατά την επίμαχη ημέρα ίσως «ξεκλειδώσουν» το μυστικό που θα «δέσει» την υπόθεση και θα δώσει στοιχεία και για τους άλλους δύο θανάτους των παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή «Super Κατερίνα», κάποια από αυτά τα κινητά ήταν παλιά και κάποια νεότερα, ενώ σε ένα από αυτό, εκείνο που χρησιμοποιούσε τελευταία η κατηγορούμενη μητέρα, βρέθηκαν κάποιες κλήσεις μία ημέρα πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αλλά και δύο ώρες μετά από αυτόν.

«Έχει δεχθεί κλήσεις από απόρρητο αριθμό μία μέρα πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας και έκανε η ίδια, δύο κλήσεις μετά τον θάνατο της μικρής, σε τηλέφωνα τα οποία δεν αντιστοιχούν σε κάποιο τηλέφωνο οικογενειακού περιβάλλοντος ή ευρύτερου περιβάλλοντος που να είναι στη γνώση των αρχών».

 

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/e05QVIJ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη