Βουλευτής της ΝΔ καταγγέλλει βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που παρευρέθη σε εκδήλωση της ψευδομουφτείας

Ο βουλευτής της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου κατήγγειλε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μπουρχάν Μπαράν που βρέθηκε σε εκδήλωση της ψευδομουφτείας Ξάνθης.

Με ανάρτησή του στα social media ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Χατζηβασιλείου κατήγγειλε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μπουρχάν Μπαράν, πως πήρε μέρος σε εκδήλωση της ψευδομουφτείας Ξάνθης, στην οποία βρισκόταν ο Τούρκος πρόξενος με φόντο μια τουρκική σημαία.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ζητά από το ΚΙΝΑΛ να απαντήσει αν γνωρίζει τις δραστηριότητες του βουλευτή του και να πάρει καθαρή θέση.

«Σε εκδήλωση της ψευδομουφτείας Ξάνθης, παρόντος του Τούρκου προξένου και με φόντο την τουρκική σημαία, παρίσταται ο βουλευτής του @kinimallagis Μπουρχάν Μπαράν. Το ΚΙΝΑΛ γνωρίζει τις δραστηριότητες και τις επιλογές του βουλευτή του; Επιβάλλεται να πάρει καθαρή θέση».

{https://twitter.com/tasos_chatziv/status/1514858800058150914?s=20&t=TrVl3oRwbExWZcaMe7N64A}



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/2mRoEkg
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη