Μάγδα Φύσσα: «Να προσέχετε, το τέρας είναι εκεί έξω»

Facebook: Nikolas Georgiou

Στο φεστιβάλ Rap Monsters Fest 2022, εκεί όπου ξεκίνησε ο Παύλος Φύσσας πριν από δέκα χρόνια περίπου, βρέθηκε η Μάγδα Φύσσα.

Το Rap Monsters Fest 2022 έγινε φέτος στο Χαλάνδρι όπου ανάμεσα στις πιο δυνατές στιγμές του ήταν εκείνη όπου η μητέρα του Παύλου, η Μάγδα Φύσσα, ανέβηκε στη σκηνή και απεύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό.

Η μητέρα του Παύλου είπε:

«Μέχρι να έρθω, έτρεμαν τα πόδια μου, δεν ήθελα να ανέβω. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είμαι εγώ εδώ και όχι ο Παύλος. Όμως είστε εδώ για τον Παύλο. Ήρθατε για τον Παύλο. Σήμερα θα έκλεινε, κλείνει, τα 43 του χρόνια.

Ήθελα να του πω, Παύλο μου, προχωρώντας τρέμανε τα πόδια μου αλλά βλέποντας αυτά τα προσωπάκια όλα εδώ κάτω κατάφερες το ακατόρθωτο. Ήρθανε πάρα πολλοί για να σου ευχηθούν. Εύχομαι να είσαι καλά εκεί που είσαι και να έχουμε καλή αντάμωση.

Για τα χρήματα που έχετε όλοι σας προσφέρει, τα έσοδα θα πάνε για τη δίκη που ξεκινάει ξανά το Εφετείο. Όπως και πριν και τώρα σας χρειαζόμαστε και σας θέλουμε δίπλα μας. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Να 'στε καλά και να προσέχετε. Το τέρας είναι εκεί έξω».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/QSuMhXj
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη