Συντάξεις Μαΐου: Πότε θα γίνει η πληρωμή για ΙΚΑ, ΟΤΕ, Δημόσιο -Ποιοι πληρώθηκαν ήδη

Συντάξεις Μαΐου: Πότε θα γίνει η πληρωμή για ΙΚΑ, ΟΤΕ, Δημόσιο -Ποιοι πληρώθηκαν ήδη

Τις ημερομηνίες πληρωμής για τις συντάξεις Μαΐου ανακοίνωσε ο ΕΦΚΑ. Ποιοι συνταξιούχοι πληρώθηκαν ήδη και ποιοι θα πληρωθούν τις επόμενες μέρες, αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά ταμείο.

Ανατροπές στην απονομή των συντάξεων του Μαΐου έφερε το Πάσχα των Καθολικών.

Την Πέμπτη 14 Απριλίου πιστώθηκαν τα χρήματα των κύριων και επικουρικών για τις συντάξεις Μαΐου στους συνταξιούχους που προέρχονται από το τ. ΟΑΕΕ, τ. ΟΓΑ, τ. ΕΤΑΑ, τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Αυτοί οι συνταξιούχοι θα έπρεπε να πληρωθούν το απόγευμα της Δευτέρας, 18 Απριλίου όμως λόγω των αργιών του Πάσχα των Καθολικών τα διατραπεζικά συστήματα δεν θα λειτουργούν.

Έτσι οι εν λόγω συνταξιούχοι είδαν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους από την Πέμπτη 14 Απριλίου.

Για τους υπόλοιπους συνταξιούχους ισχύει το χρονοδιάγραμμα που έχει ανακοινώσει ο ΕΦΚΑ και σύμφωνα με το οποίο:

  • Στις 20 Απριλίου 2022 (Μεγάλη Τετάρτη) θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες τον ΟΤΕ και το Δημόσιο που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9.
  • Στις 21 Απριλίου 2022, (Μεγάλη Πέμπτη) θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες τον ΟΤΕ και το Δημόσιο που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8.


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/RlLUQEy
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη