Αργεντινή: Γυναίκα λιποθυμά και πέφτει στις ράγες του μετρό (βίντεο)

Αργεντινή: Γυναίκα λιποθυμά και πέφτει στις ράγες του μετρό (βίντεο)

Σοκ προκαλούν οι εικόνες με μία γυναίκα να λιποθυμά και να πέφτει στις ράγες του μετρό στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, ενώ ο συρμός είναι σε κίνηση.

 

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας με μία γυναίκα να λιποθυμά και να πέφτει στις ράγες του μετρό στο Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή, ενώ ο συρμός είναι σε κίνηση.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου, φαίνεται μια γυναίκα να παραπατά στην αποβάθρα και να λιποθυμά, ακριβώς τη στιγμή που ένα τρένο έφτανε στον σταθμό.

Η άτυχη γυναίκα χάνει τις αισθήσεις της, και πέφτει από την αποβάθρα στις ράγες, ενώ το τρένο κινείται. Οι επιβάτες που βρίσκονταν στο σημείο τρομοκρατήθηκαν, επικράτησε πανικός, ωστόσο σαν από θαύμα η γυναίκα ήταν ζωντανή.

"Μου έπεσε η πίεση και λιποθύμησα. Προσπάθησα να ζητήσω βοήθεια από τον μπροστινό μου, αλλά δεν θυμάμαι τίποτε άλλο, ούτε τη στιγμή που έπεσα στο τρένο", είπε η ίδια μετά το περιστατικό, σε συνέντευξη.

Δείτε το βίντεο

{https://www.youtube.com/watch?v=qnUK6cW0q0g&feature=emb_title}



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/TIQbfM4
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη